Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ του blog gatoskanapedatos με το ερώτημα "Ποιά κυβέρνηση θα προτιμούσατε"...Δείτε τα αποτελέσματα..

Ευχαριστούμε πολύ τους συμμετέχοντες
στην ηλεκτρονική μας ψηφοφορία!!.
Έληξε η ηλεκτρονική ψηφοροφία που διενήργησε το blog μας με το ερώτημα "Ποιά κυβέρνηση θα προτιμούσατε". Η δημοσκόπηση διήρκεσε 6 ημέρες (απο 17-3-2012 έως 22-3-2012) με αποκλειστική και μοναδική ηλεκτρονική ψήφο. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας (κατά προσέγγιση δεκαδικού, π.χ το 1% είναι λιγότερο ή περισσότερο κατά μερικά δεκαδικά, έτσι ώστε να συμπληρώνετε το 100%), ανέδειξαν ένα ενδιαφέρον στοιχείο όπως θα δείτε και παρακάτω. Είναι το στοιχείο της ένδειξης "ΑΛΛΟ" που υπήρχε στη δημοσκόπηση εκτός απο......
ενδεικτικές προτεινόμενες κυβερνητικές συνεργασίες και το οποίο απέσπασε τις περισσότερες προτιμήσεις με ποσοστό 36%. Το συμπέρασμα μπορεί να είναι διπλό: Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση επιλέγουν ή μια άλλη κυβερνητική σύνθεση συνεργασίας, ή επιλέγουν μονοκομματικές αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Όσο αφορά αναλυτικά τις μεγαλύτερες προτιμήσεις κυβερνητικής συνεργασίας τα μεγαλύτερα ποσοστά απέσπασαν οι κυβερνητικές προτάσεις ΣΥΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με ποσοστό 28%, ΚΚΕ-ΣΥΝ-ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 17% και ΝΔ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με ποσοστό 9%. Το επίσης σημαντικό στοιχείο είναι οτι αποδοκιμάζονται συντριπτικά οι προτεινόμενες κυβερνητικές συνεργασίες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ (ποσοστό 1%), ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (ποσοστό 1%), ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΝ (ποσοστό 0%), ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (ποσοστό 3%), και ΝΔ-ΛΑΟΣ (ποσοστό 2%).Κυβερνητικός συνδυασμός                 Ποσοστό (%)
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ                                 1
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ                                             1
ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΝ                                 0
ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ                                     3
ΝΔ-ΛΑΟΣ                                                2
ΝΔ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ            9
ΚΚΕ-ΣΥΝ-ΔΗΜΑΡ                              17
ΣΥΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ       28
ΑΛΛΟ                                                   36

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου