Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Το σκαμνί, η μόνη κάθαρση


Κ. Χαρδαβέλλας
Δεν μπορεί να πάμε σε εκλογές με όλους αυτούς που δολοφόνησαν την πατρίδα μας να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Δεν γίνεται. Αποτελεί ιστορικό εξάμβλωμα να καλούμαστε να ψηφίσουμε ανθρώπους που κατάστρεψαν τη χώρα μας και τη ζωή των......
παιδιών μας.

Βγήκε ο κ.Κοντοπυράκης στη Real News ο πρώην γραμματέας της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και κατηγόρησε δημόσια τον τέως «Τσάρο» (τρομάρα του) της ελληνικής οικονομίας Γ.Παπακωνσταντίνου ότι αλλοίωσε τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009 για να κοροϊδέψει όλους εμάς και κυρίως τους ξένους που στη συνέχεια βέβαια ανακάλυψαν την κοροϊδία, μας ξευτέλισαν σαν χώρα και μας έβαλαν στο γύψο της Τρόικας.

Βγήκε και ο διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ κ. Κ.Παπαγεωργίου στην ίδια εφημερίδα και είπε ότι παραιτείται γιατί το πολιτικό σύστημα δεν τον αφήνει να κάνει την έρευνα που πρέπει για τα μεγάλα σκάνδαλα στην αγορά των υποβρυχίων και τα στημένα παιχνίδια του ποδοσφαίρου.

Ο εντιμότατος κ. Άκης Τσοχατζόπουλος κυκκλοφορεί ανέγγιχτος στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ο αγαπητός μας Γιωργάκης ετοιμάζει το κανό του για τις καλοκαιρινές του βόλτες.

Για να μην θυμηθώ Τσουκάτους, Βατοπεδινούς κι άλλους συγγενείς.

Κι επειδή εμένα δεν μου λένε τίποτα τα γιαούρτια και τα αυγά – που μόνο εντυπώσεις δημιουργούν – θέλω να δω στο σκαμνί όλους αυτούς που μας κατέστρεψαν.

Έτσι μόνο θα υπάρξει κάθαρση για το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα στο σύνολό του.

Έτσι θα νιώσει ο πολίτης ότι έχει νόημα η ψήφος του. Όλα τα άλλα είναι κοροϊδία και παραμύθια της Χαλιμάς.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου