Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

"Τα πήρε" ο πρόεδρος των ξενοδόχων, επειδή ο Ψωμιάδης μοίραζε ..πορτοκάλια

Τα πήρε στο κρανίο ο πρόεδρος των ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Αριστοτέλης Θωμόπουλος, γιατί ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας, Δ.Ψωμιάδης μοίραζε πορτοκάλια σε έκθεση στο Βερολίνο! Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Θωμόπουλος, έκανε λόγο για…
άθλια συμμετοχή της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις τουριστικές εκθέσεις στο Βελιγράδι και το Βερολίνο, επιρρίπτοντας ευθύνες στον αναπληρωτή περιφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη, γι’ αυτή την δυσφημιστική κατά την γνώμη εικόνα. Μιλώντας το μεσημέρι σε δημοσιογράφους της πόλης, στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση της πτήσης Θεσσαλονίκη-Βενετία της Volotea, ο κ. Θωμόπουλος, γνωστοποίησε ότι πλέον οι δρόμοι της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις διεθνείς εκθέσεις έχουν χωρίσει.
 Η αφορμή για την ρήξη, δόθηκε στην έκθεση του Βερολίνου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης, τα happenings που έγιναν, όπως η διανομή πορτοκαλιών σε καφάσια, ήταν επιπέδου επαρχιακής έκθεσης. «Γίναμε ο περίγελος της έκθεσης», σημείωσε χαρακτηριστικά. Μιλώντας στο thousandnews, ο Δ.Ψωμιάδης, είπε πως τα καφάσια με τα πορτοκάλια τα μοίραζαν στην έκθεση στο Βερολίνο, γιατί αρέσουν στους Γερμανούς. «Ήταν μια κίνηση για να προσελκύσουμε κόσμο και όχι να δυσφημίσουμε, όπως λέει ο κ. Θωμόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου