Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ο Κάρλος Σλιμ πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Κάρλος Σλιμ πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Η λίστα των 20 κορυφαίων δισεκατομμυριούχων του πλανήτη έχει έναν Μεξικανό στην πρώτη θέση, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

Οπως αναφέρει το σχετικό άρθρο, ο Κάρλος Σλιμ, ο κολοσσός των τηλεπικοινωνιών που ελέγχει την μεξικανική America Movil SAB είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη, σύμφωνα με.....
την κατάταξη των 20 πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου.
Η περιουσία του 72χρονου έχασε μέσα σε μία χρηματιστηριακή ημέρα 478,4 εκατ. δολάρια και πλέον εκτιμάται στα 68,5 δισ. δολάρια, ενώ αυξήθηκε κατά 11% φέτος.
Οι αμερικανοί μεγιστάνες Μπιλ Γκέιτς και Γουόρεν Μπάφετ κατατάσσονται πλέον στην δεύτερη και τρίτη θέση. Ο 56χρονος Γκέιτς, συνιδρυτής της Microsoft, διαθέτει περιουσία 62,4 δισ. δολαρίων, με απώλειες 102,1 εκατομμυρίων από τα χρηματιστηριακά κλεισίματα της Παρασκευής. Σε ετήσια βάση αύξησε την περιουσία του κατά 11%.
Ο τρίτος της «παρέας», ο 81χρονος Μπάφετ που προεδρεύει της Berkshire Hathaway, έχασε σε μία ημέρα 336,9 εκατ. δολάρια, για να διαθέτει πλέον «μόλις» 43,8 δισ. δολάρια. Ακόμη και αυτός πάντως σημείωσε κέρδη το τελευταίο 12μηνο, της τάξης του 2,4%.

ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου