Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Απίστευτο κάζο για Παπουτσή στο ΠΑΣΟΚ!

Είμαστε δύο, είμαστε τρείς,
είμαστε....μόνο... 12...Παπουτσή...!!!
Σε απίστευτο, πραγματικά, κάζο εξελίχθηκε για τον Χρήστο Παπουτσή η εσωκομματική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος εμφανιζόταν ως διεκδικητής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, ποντάροντας μάλιστα στους "προεδρικούς", έλαβε υποστήριξη από μόλις δώδεκα υποστηρικτές σε σύνολο..... τριακοσίων εβδομήντα επτά μελών του Κόμματος που συμμετείχαν στη διαδικασία!

Είναι, πραγματικά, άξιο απορίας τί ...όνειρο είχε δει ο Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ήταν και λαλίστατος σχετικά με τα εσωκομματικά και έδειχνε, κυριολεκτικά, να πίστευε ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Το εκπληκτικό είναι ότι ο κ. Παπουτσής παραιτήθηκε, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση στην κοινή γνώμη, μία μέρα μετά τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση ισχυρότατου εκρηκτικού μηχανισμού σε βαγόνι του Μετρό, σε ένα γεγονός πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά. Με μία νέα τρομοκρατική απειλή να εμφανίζεται, ο κ. Παπουτσής είχε προτιμήσει να σπεύσει να πααρτιτηθεί από υπουργός Προστασίας του Πολίτη και, τελικά, να εκτεθεί ακόμη περισσότερο με την εσωκομματική εξέλιξη και τους ...δώδεκα υποστηρικτές.

Όταν ο Βύρωνας Πολύδωρας στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ που είχαν αναδείξει πρόεδρο τον Κώστα Καραμανλή είχε λάβει μικρό ποσοστό, είχε το χιούμορ και την αυτοκριτική ικανότητα να πει προς τους συνέδρους ότι "σας ζήτησα μόνο την αγάπη σας και εσείς το πήρατε τοις μετρητοίς"!

Ο κ. Παπουτσής, αντίθετα, απέδωσε τον εκλογικό του διασυρμό στο ότι επικράτησε το ...φοβικό ΠΑΣΟΚ!...
 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου