Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ( εκλογές Ιούνιος 2012)Όλγα & Τάνυα Γεριτσίδου 
Λάβαμε εχθές κλήση από την 22η πταισματοδίκη Αθηνών κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου για να πάμε να καταθέσουμε την Δευτέρα 29 Απριλίου στον 1ο όροφο στην Κυρίλλου Λουκάρεως 14 στις 12:30, συμπληρωματικά όπως μας ενημέρωσε, ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ & ΒΟΥΛΗΣ με την ένδειξη του ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ.  Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ 
Στην σημερινή τηλεφωνική μου επικοινωνία με την πταισματοδίκη μου επικοινωνήθηκε ότι .......
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ (δηλαδή κάθε συμπεριφορά που δείχνει την ενεργητική ή παθητική αποδοχή των βουλευτών/κυβερνητικών/και όποιων άλλων κρατικών, διοικητικών ή κομματικών παραγόντων ή πολιτών για την νόθευση των εκλογών). 
Κάθε ανακοίνωση μέσα από εκπομπές ότι συνέβη νοθεία από εταιρείες, άτομα, παράγοντες, κλπ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ πρέπει να κατατεθεί ως μαρτυρία. 
Κάθε πόρισμα, αναφορά, καταγγελία ή συμπέρασμα που υποδεικνύει ή/και αποδεικνύει νοθεία στις εκλογές του Ιουνίου 2012 από ειδικούς, μέλη ανεξαρτήτων αρχών νυν ή πρώην, θέματα αντισυνταγματικότητας που ανέφεραν ειδικοί, νομικοί ή σύλλογοι τους πρέπει να κατατεθούν επισήμως στην δικογραφία. 
Κάθε Πολίτης που υπηρέτησε σε εφορευτικές επιτροπές και έγινε μάρτυς ατόμων που ψήφιζαν όντας ανίκανα (δηλαδή μη έχοντας την πνευματική ικανότητα να καταλαβαίνουν τί κάνουν ή έχοντα άνοια) ή όντας ύποπτα διπλοψηφίσματος, ή έχοντα ταυτότητα ελληνική από μαζικές ελληνικοποιήσεις πρέπει να καταθέσει αυτά που είδε στην πταισματοδίκη. 
Κάθε πολίτης ψηφοφόρος που αντελήφθη ο,τιδήποτε υπονόμευσε την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας πρέπει να καταθέσει αυτά που είδε στην πταισματοδίκη. 
Αυτό μπορεί να γίνει, σύμφωνα με τις οδηγίες της πταισματοδίκου, είτε στο ειρηνοδικείο της περιοχής σας είτε με ένορκη κατάθεση στο ΑΤ της περιοχής σας όπου θα ζητήσετε να συσχετισθεί η κατάθεση σας του μάρτυρα με την υπόθεση Γ2012/3682 (η οποία περιέργως απέκτησε και δεύτερο ΑΒΜ όπως ενημερωθήκαμε τηλεφωνικώς σήμερα με το οποίο μας καλούνε και συγκεκριμένα Γ2013/70) και θα μου στείλετε και ένα αντίγραφο θεωρημένο για να το εγχειρίσω εγώ (όπως μου ζήτησε η πταισματοδίκης για να το δεχθεί) και να επισπευθεί η διαδικασία.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ‘ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ’ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. ΕΑΝ ΟΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ‘ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ’ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΔΡΑΞΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ : ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ. 
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ! ΖΗΤΩ ΤΟ 120 Σ ! 
Όλγα & Τάνυα Γεριτσίδου 
Αθήνα, 24/03/2013

Κυρία Γεριτσίδου, 
Δείτε πρώτα σας παρακαλώ τα σχόλια στην σχετική με την μήνυση σας ανάρτηση του μπλογκ: ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΑΠΑΤΗΣ (10-10-2012)
“Στους εκλογικούς καταλόγους περιλαμβάνονται νομιμότατα και πολλά ονόματα ομογενών καθώς όσοι Έλληνες μεταναστεύουν στο εξωτερικό, παραμένουν Έλληνες πολίτες με πλήρη δικαιώματα και τα ονόματά τους δεν διαγράφονται από τους εκλογικούς καταλόγους.
Το 1897 η Ελλάδα χάνει τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο, καταστρέφεται οικονομικά και της επιβάλλεται Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος. Η κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, που θα γινόταν ακόμα πιο άσχημη με τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13 και τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο που ακολούθησε,” κλπ κλπ 
Όσο για την έκκλησή σας, ανταποκρίνομαι στέλνοντάς σας το ακόλουθο υλικό που δεν απαιτεί την παρουσία μου ως μάρτυρα καθώς είναι δηλώσεις άλλων ή καθαρά νομικά θέματα .
Πολλά από αυτά έχουν αποσταλεί και σε εισαγγελείς, δικηγορικούς συλλόγους κλπ.
Βουλευτικές Εκλογές 2012: Έγκυρες ή Άκυρες; ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: ΕΓΚΥΡΕΣ Ή ΑΚΥΡΕΣ ; (2)
Αν αυτό δεν είναι πραξικόπημα τότε τι είναι ;;;
Επιτροπή της Βενετίας – Κώδικας ορθών πρακτικών επί εκλογικών ζητημάτων
Διαρκής Κώδικας Νομοθεσίας 1ΑΖ – Το σύνολο της εκλογικής νομοθεσίας από το 1844 έως σήμερα
ΕΛΣΤΑΤ- Νόμιμος Πληθυσμός 2011 (9.903.268)
ΣτΕ 350/2011 – Αντισυνταγματικό το δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς
Καταγγελία για τις εκλογές – από Έλληνες του εξωτερικού … – LiFO
I Cannot Vote
Δελτίο τύπου: Πάνος Καμμένος για τα πλαστά έγγραφα στις εκλογές

Καλή επιτυχία ,
Χριστίνα Σαλεμή 

http://justiceforgreece.wordpress.com/2013/04/24/%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%83%CF%87/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου