Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Fitch: Υποβάθμιση της Ελλάδας σε restricted default από C


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!.....ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ!!!...Τα κατάφερε και πάλι η Ελλάδα μέσω των "υπερηρώων μας", υπουργών, πρωθυπουργού, κυβέρνησης, να πρωτοτυπήσει παγκόσμια...Πανηγυρίζουν οτι η Ελλάδα μεταπήδησε σε επίπεδο "επιλεκτικής χρεωκοπίας" ή "μερικής χρεωκοπίας", μέσω μιας διαδικασίας η οποία δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του κόσμου!!!!!!! Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!! Με τους κυβερνώντες που είχες και έχεις η "επιλεκτική χρεωκοπία" σου μέσα στην ευρωζώνη είναι τεράστια "επιτυχία"....Είσαι η πρώτη χώρα ανάμεσα σε άλλες 16 της Ο.Ν.Ε που χρεωκοπείς μέσα σε 10 χρόνια απο τότε που μπήκες στο ενιαίο νόμισμα..το ευρώ...Η κυβερνηση μπορεί να νοιώθει υπερήφανη, αλλά ο Ελληνικός Λαός νοιώθει ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ..
Σε 'RD' ('Restricted Default') από C υποβάθμισε την αξιολόγηση της Ελλάδας η Fitch, λόγω της αναδιάρθρωσης του χρέους, η οποία χαρακτηρίζεται από τον οίκο ως default.......

Η Fitch δηλώνει ότι θα αναβαθμίσει την αξιολόγηση της χώρας μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής των ομολόγων, αν και προειδοποιεί ότι αυτή θα διαμορφωθεί στις χαμηλές βαθμίδες της speculative κατηγορίας.

.isotimia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου