Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μπακογιάννη: Η ψήφος στη Δημοκρατική Συμμαχία προσφέρει θετική διέξοδο


«Ανάμεσα στην αμετανόητη συμπεριφορά των δύο και την καταστροφική προοπτική των υπολοίπων, η Δημοκρατική Συμμαχία προσφέρει μια θετική διέξοδο», τόνισε σε προεκλογική της ομιλία στη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη, ζητώντας παράλληλα δύναμη να αλλάξει το κράτος, που όπως είπε είναι ο πυρήνας του προβλήματος.
Παράλληλα υποστήριξε ότι ο κίνδυνος για την Ελλάδα δεν έχει ...
περάσει και ότι «χρόνο κερδίσαμε, όχι το στοίχημα» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι για να έρθει ανάπτυξη, θα χρειαστεί χρόνος, σχέδιο και δυνάμεις και δυνάμεις που μπορούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά.
Εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αναφερόμενη στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, σημείωσε ότι «επί δύο χρόνια καλλιεργούσε ένα κλίμα τυφλής και ανεύθυνης αντιμνημονιακής υστερίας, για μικροπολιτικούς λόγους ».
Υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ «γιγάντωσε το κράτος, εξέθρεψε πελατειακά φαινόμενα, απενοχοποίησε τη διαφθορά, κατασυκοφάντησε λέξεις όπως η επιχειρηματικότητα, οι επενδύσεις, ο ανταγωνισμός» και «σήμερα ο κ. Βενιζέλος αντί να απολογηθεί για το τι πήγε στραβά αυτά τα δύο χρόνια, ακολουθεί τώρα το δρόμο των εξαγγελιών σαν ήταν αμέτοχος σε όλα».
«Οι υπόλοιποι τα κόμματα, της Αριστεράς και της λαϊκίστικης Δεξιάς, προσπαθούν απλώς να εκμεταλλευτούν το θυμό του κόσμου για να κερδίσουν ψήφους. Λένε πράγματα τρελά και ανεύθυνα που μπορούν να οδηγήσουν στην καταστροφή», ανέφερε.

np

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου