Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ο Μιχαλολιάκος στηρίζει την πρόταση Καμμένου για προανακριτική για Παπανδρέου και Παπαδήμο

Ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος επιβεβαίωσε σήμερα στη Βουλή ότι το κόμμα του θα υπερψηφίσει την πρόταση που καταθέτουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Το κόμμα του Πάνου Καμμένου θέλει να παραπεμφθούν σε προανακριτική για την.... αλλοίωση και την μη αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ, εκτός του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και οι κύριοι Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Παπανδρέου και Λουκάς Παπαδήμος.
Οι κατηγορίες αφορούν νόθευση και υπεξαγωγή εγγράφου, απιστία σχετικά με την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος και άμεση συνέργεια σε φοροδιαφυγή.

Την πρόταση παρουσίασε αναλυτικά στην Κ.Ο. ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, ενώ προηγήθηκε μια σύντομη εισήγηση του κ. Καμμένου αναφορικά με την πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και, στη συνέχεια, ακολούθησαν τοποθετήσεις βουλευτών.
Σε δήλωσή του μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος τόνισε ότι θα επικοινωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα και θα του ζητήσει να στηρίξει την πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για να συμπληρωθούν οι 30 βουλευτές που απαιτεί το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής.
 
http://www.lykavitos.gr/2013/01/blog-post_6126.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου