Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ο Προβόπουλος συνεχίζει να προκαλεί διορίζοντας φίλους του συνταξιούχους εκκαθαριστές σε Τράπεζες!

Νέα σφοδρή επίθεση, κατά του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Προβόπουλου, εξαπέλυσε μέσα από την σελίδα στο Facebook, ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Καρχιμάκη, ο διοικητής της ΤτΕ Προβόπουλος,  διορίζει μια παρέα συνταξιούχων "κολλητών" του στις υπό εκκαθάριση Τράπεζες, και για...... τον λόγο αυτό ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα Πεπόνη.
Διαβάστε αναλυτικά τι ανέβασε πριν από λίγο στο Facebook ο Μιχ. Καρχιμάκης:

"Ο κεντρικός τραπεζίτης συνεχίζει να προκαλεί με την παρέα του από την θητεία του στην Eμπορική Tράπεζα .
ο κεντρικός τραπεζίτης έχοντας την αίσθηση του ασύδοτου του ανεξέλεγκτου και του άβατου που έχει επιβάλλει στην Tράπεζα Eλλάδος,συνεχίζει τις ύποπτες προκλήσεις του.
Διορίζει εκκαθαριστές στις υπο εκκαθάριση Τράπεζες π.χ ΑΤΕ ,συνεταιριστικές ,και τώρα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτηριο,μια παρέα συνταξιούχων (η παρέα της Εμπορικής )που τον ακολουθούν και τον συνεπικουρουν στα σχέδια του απο τότε που υπηρέτησε στην Εμπορικη τράπεζα και υπήρξε και ο βασικός χρηματοδότης των βατοπεδινων.
Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής.Αυτοί παίρνουν και την σύνταξη τους και αμοίβονται και ως εκκαθαριστες;
Να απαντησει ο κ.Προβοπουλος ποιες είναι οι πρόσθετες αμοιβές της παρέας των συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας που διορίζει χωρίς έλεγχο απο πουθενά εκκαθαριστες σε τράπεζες και στο Ταχ.Ταμιευτηριο;
Το άβατο ,το ασυδοτο και το ανεξέλεγκτο σε πρώτο πλάνο .
Δυστυχώς ποιος θα μας φυλάξει απο τους φύλακες.
Κύριε ΠΕΠΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈ εισαγγελέα έχετε χρέος ,να τον ελεγξετε σε όλα όσα έχουν δει κατα διαστηματα το φως της δημοσιότητας για τον κεντρικό τραπεζίτη .
Όσο δεν παρεμβαίνετε τόσο τον ενθαρρύνετε ότι τελεί σε καθεστώς ασυδοσίας και ιδιότυπης ασυλίας...".
 
http://www.lykavitos.gr/2013/01/blog-post_3710.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου