Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ "ΒΟΜΒΑ" Κουίκ κατά του ποινικά διωκώμενου για κακουργήματα Γεωργίου

 Μια "ΒΟΜΒΑ" κρατά στα χέρια του ο βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ.Τέρενς Κουίκ. 

Μια ΒΟΜΒΑ που έχουν στα χέρια τους και τα attikanea, και η οποία εκθέτει επιπλέον όχι μόνο τον ποινικά διωκόμενο πλέον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και τον...... ίδιο τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Κουίκ, ήταν Ο ΜΟΝΟΣ βουλευτής, που έφερε την παγκόσμια αποκλειστική συνεντευξη της κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ στα attikanea, όχι μόνο στη Βουλή, αλλά την παρέπεμψε και στον Εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη.

Σε λίγο, ο βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Τέρενς Κουίκ, θα αποκαλύψει  και τα νέα στοιχεία, που εκτθέτουν επιπλέον τον κ. Γεωργίου, αλλά και τον πολιτικό του προϊστάμενο υπουργό Οικονομικών της Δωσίλογης Κυβέρνησης, Γιάννη Στουρνάρα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του attikanea, τα στοιχεία αφορούν στην απάντηση που έλαβε στην ερώτησή του ο κ. Κουικ, από τον ποινικά διωκόμενο για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, με .... διακομιστή, τον κ. Στουρνάρα. 

 

Τα attikanea, έχουν στην κατοχή τους την απάντηση του κ. Γεωργίου, με την οποία υπερασπίζεται τις ενέργειές του, καλύπτοντας τα αφεντικά του... τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον κ. Γιώργο Παπανδρέου...

Καλύπτει όμως και τα μεγαλύτερα αφεντικά του... αυτά του ΔΝΤ, που  με πλαστά στοιχεία εισέβαλλαν στην πατρίδα μας.

Τα έγγραφα φωτιά, εκθέτουν τόσο τον κ. Γεωργίου, όσο και τον κ. Στουρνάρα, που φαίνεται ότι δεν έχουν ιδέα για το τεράστιο ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος της πατριδας μας.

Ιδού οι αποδείξεις των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!

(πατήστε κλικ πάνω στις φωτο για μεγένθυση)

Έρχεται και νεα βόμβα που αλλάζει τα δεδομένα...

Συντονιστείτε στα attikanea!  


Αξίζει να αναρωτηθεί κανείς, γιατί ένας άνθρωπος που ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο των Διωκτικών Αρχών, επιμένει μέχρι τέλους σχεδόν (η απάντηση του κ. Γεωργίου, φέρει ημερομηνία Οκτωβρίου 2012) και γιατί ο κ. Στουρνάρας, κράτησε τόσον καιρό στα χέρια του την απάντηση του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και την απέστειλε τον ... Δεκέμβριο του 2012...

Φαίνεται, πως όλη αυτή η πολιτική ΜΑΦΙΑ της τρικομματικής δωσίλογης κυβέρνησης, έχει μια ... αδυναμία να κρατά στα χέρια της σοβαρα στοιχεία , για καιρό... από... στικάκια, μέχρι έγγραφα... 


Διαβάστε πιο κάτω την ερώτηση που έφερε στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Τέρενς Κουίκ, μια μέρα δηλαδή, μετά την αποκαλυπτική αποκλειστική συνέντευξη της κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ στα attikanea.     

 

 

ΕΔΩ 

 

http://attikanea.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1251.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου