Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Προανακριτική Επιτροπή για Βενιζέλο - Παπακωνσταντίνου προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ


Προανακριτική Επιτροπή για Βενιζέλο - Παπακωνσταντίνου προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Θα προχωρήσει στην κατάθεση της σχετικής πρότασης την Δευτέρα




Στην κατάθεση πρότασης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος όχι μόνο του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου αλλά και του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ προχωρά σήμερα, Δευτέρα, η Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Κατά τις πληροφορίες, η τελική απόφαση για την.....
πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ελήφθη από τον Αλέξη Τσίπρα σε σύσκεψη που είχε το απόγευμα της Κυριακής. Το ΠΑΣΟΚ απαντά σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για χυδαιότητα.
Την ίδια ώρα, το Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζει να παρέχει πολιτική κάλυψη στον Ευ.Βενιζέλο, σημειώνοντας ότι δεν προκύπτουν στοιχεία εις βάρος του, με προφανή στόχο να μην τεθεί σε κίνδυνο η συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης.
Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ
Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να κατατεθεί εντός της ημέρας στη Βουλή. Το κεντρικό επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος του κ. Βενιζέλου εστιάζεται στην εκτίμηση ότι «καταχώνιασε», όπως αναφέρει, τη λίστα στο συρτάρι του αντί να την αξιοποιήσει για την αύξηση των δημοσίων εσόδων, κάτι που συνιστά, όπως υποστηρίζει, παράβαση καθήκοντος.
Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι εάν ο κ. Βενιζέλος διέθετε πειστικές απαντήσεις θα ήταν πρώτος εκείνος που θα ζητούσε τη διερεύνηση του ζητήματος από την επιτροπή της Βουλής. Αντ' αυτού, επιλέγει να καθυβρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, «μόνο και μόνο επειδή εμείς προτείνουμε τα προφανή».

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=491702

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου