Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Τούρκοι πράκτορες έβαζαν και ....βόμβες...

M. Γιλμάζ και Τ.Τσιλέρ. Η ομολογία - φωτιά του πρώτου για τους εμπρησμούς στην Ελλάδα έχει και συνέχεια. Νέες αποκαλύψεις και για βόμβες Νέα ερωτηματικά σχετικά με τη δράση των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα δημιουργούνται από νέο δημοσίευμα αυτή τη φορά της «Μιλιέτ» που επικαλείται απόρρητη έκθεση που είχε παραδοθεί στον τότε πρωθυπουργό Μ. Γιλμάζ.

M. Γιλμάζ και Τ.Τσιλέρ. Η ομολογία - φωτιά του πρώτου για τους εμπρησμούς στην Ελλάδα έχει και συνέχεια. Νέες αποκαλύψεις και για βόμβες
Νέα ερωτηματικά σχετικά με τη δράση των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα.....
δημιουργούνται από νέο δημοσίευμα αυτή τη φορά της «Μιλιέτ» που επικαλείται απόρρητη έκθεση που είχε παραδοθεί στον τότε πρωθυπουργό Μ. Γιλμάζ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα που υπογράφει ο δημοσιογράφος Τσαν Ντουντάρ σε έκθεση των Μυστικών Υπηρεσιών που συντάχθηκε για την υπόθεση του Σουσουρλούκ υπήρχαν «μυστικές σελίδες» οι οποίες αναφέρονταν σε επίθεση εναντίον ελληνικού στρατοπέδου στη Λαμία, πέραν των πυρκαγιών σε ελληνικά δάση σε τουριστικές περιοχές σε Κρήτη και Ρόδο.
Ο δημοσιογράφος, ο οποίος αναρωτιέται αν πράγματι εκτελέσθηκαν αυτές οι επιχειρήσεις, συνδέει τους εμπρησμούς με την αντίδραση της Τουρκίας στην ύπαρξη στρατοπέδων εκπαίδευσης των Κούρδων ανταρτών στο ελληνικό έδαφος και μάλιστα επισημαίνει ότι υπήρχαν δύο διαφορετικές ομάδες που ανελάμβαναν η μία την επιχείρηση των πυρκαγιών και η άλλη την τοποθέτηση βομβών.
Στο άρθρο του ο Τ. Ντουντάρ υποστηρίζει ότι οι επιχειρήσεις αυτές σταμάτησαν μετά επικοινωνία που υπήρξε μεταξύ των δύο χωρών και συνδυάστηκε, σύμφωνα με τη «Μιλιέτ» και με τη διακοπή της φιλοξενίας του ΠΚΚ στην Ελλάδα. ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου