Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Αμοιβές Δ.Σ της ΑΤΕ ΒΑΝΚ.... 792.320,13 ευρώ για τα 13 μέλη του Δ.Σ!!!...

ΑΤΕbank: Διευκρινίσεις για τις αμοιβές του Δ.Σ. Σε διευκρινίσεις για τις συνολικές αμοιβές του Διοικητικού Συμβουλίου προέβη η Αγροτική Τράπεζα με αφορμή σχόλια στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σε συνέχεια απάντησης του υπουργού Οικονομικών σε ερώτηση Βουλευτή.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
1. Το συνολικό ποσό των 792.320,13 ευρώ, που ενέκρινε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 29-4-2011 και αναφέρεται στα...... .....δημοσιεύματα, αφορά στις ετήσιες ακαθάριστες (μικτές) αμοιβές, αποζημιώσεις και κάθε φύσεως έξοδα της Διοίκησης και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (13 μέλη) για το έτος 2010. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται, εκτός των άλλων, οι τακτικές ετήσιες αποδοχές των δύο (2) εργαζομένων στην ΑΤΕ, που συμμετέχουν ως μέλη του Δ.Σ. (συνολικού ποσού 141.794,75 ευρώ) καθώς και οι αμοιβές και αποζημιώσεις των δύο (2) εκπροσώπων του Ελληνικού Δημοσίου.
2. Οι παραπάνω μικτές αμοιβές, αποζημιώσεις και έξοδα υπόκεινται στις κατά νόμο κρατήσεις (ασφαλιστικά ταμεία και φόρους).
3. Με την απόφαση της ίδιας ως άνω Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων οι κάθε φύσεως μικτές αμοιβές και αποζημιώσεις της Διοίκησης της Τράπεζας μειώθηκαν από 1-1-2011 κατά ποσοστό 10%.
Επίσης μειώθηκαν αναλόγως για το έτος 2011 οι αποζημιώσεις και τα έξοδα όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
4. Τέλος τα εκτελεστικά μέλη Διοίκησης (Διοικητής και Υποδιοικητής) δεν έκαναν και δεν κάνουν καμία χρήση εταιρικής κάρτας και εξόδων παράστασης.

banksnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου