Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ανδρέας Ψυχάρης: Να μεταφερθούν στο Ελληνικό η Βουλή, το Μέγαρο Μαξίμου και το Υπ. Οικονομικών!



Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η πρόταση του Ανδρέα Ψυχάρη, Διπλωματικού Συμβούλου του προέδρου της ΝΔ και υποψηφίου στην Α' Αθηνών για μεταφορά της Βουλής, του Μεγάρου Μαξίμου και του υπουργείου Οικονομικών στο Ελληνικό.
Ο Ανδρέας Ψυχάρης, σε... ομιλία του σήμερα σε εκδήλωση του ΕΒΕΑ για την αντιμετώπιση των ταραχών στο κέντρο της Αθήνας πρότεινε την μεταφορά της Βουλής, του ΥΠΟΙΚ και του Μεγάρου Μαξίμου από το κέντρο σε κτίρια της παραλιακής, προκειμένου να περιοριστούν τα επεισόδια και οι ταραχές στο κέντρο της πρωτεύουσας.

«Είναι ώρα λοιπόν να μετακομίσουν εκτός του κέντρου της Αθήνας, η Βουλή, το Πρωθυπουργικό Γραφείο και το Υπουργείο Οικονομικών. Για το υπουργείο Οικονομικών υπάρχουν ήδη σχέδια κι έχουν ξεκινήσει κάποιες διαδικασίες.

Η Βουλή μπορεί να παραμείνει στο Σύνταγμα μόνο για τις πανηγυρικές συνεδριάσεις και να συνεδριάζει σε ένα σύγχρονο κτίριο εκτός του κέντρου της Αθήνας, για παράδειγμα σε νέες εγκαταστάσεις που θα δημιουργηθούν στο Δέλτα Φαλήρου ή κάπου αλλού.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τώρα εκτός του βασικού κτιρίου, οι υπηρεσίες της Βουλής καταλαμβάνουν μια σειρά από άλλα κτίρια στο Σύνταγμα που θα μπορούσαν είτε να ενοικιαστούν, είτε να πωληθούν για να χρηματοδοτήσουν την μετεγκατάσταση.

Είναι βέβαιο ότι οι πορείες προς το Σύνταγμα θα σταματήσουν ή θα περιοριστούν σημαντικά. Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας θα αναγεννηθεί και τα μάρμαρα που στρώνονται δεν θα σπάνε κάθε λίγο για να μετατραπούν σε πυρομαχικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Α.Ψυχάρης.

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ....ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΟΛ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΩΣ ΕΔΩ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ///

      Διαγραφή