Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ντροπή κ. Ροβέρτε Σπυρόπουλε!

Ντροπή κ. Ροβέρτε Σπυρόπουλε!
Ο Γ.Λ σε μήνυμα του στο newpost.gr περιγράφει την επί δυο χρόνια περιπέτεια του στο αναβαθμισμένο σε επίπεδο υπηρεσιών ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής. 
Ο άνθρωπος έχει υποβάλλει αίτημα από... τον Σεπτέμβριο του 2010(!) προκειμένου να του δοθεί σχετική βεβαίωση για κάποια συγκριμένα ένσημά του. Όμως η υπηρεσία του κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου δεν έχει δώσει καμία απολύτως απάντηση μέχρι σήμερα.

Ο επιστολογράφος τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση μας παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις στην υπηρεσία του κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου δεν έχει πάρει απάντηση. Μάλιστα προχθές στη 678η επικοινωνία του με συγκεκριμένη υπάλληλο άκουσε και το εξής: Θα είστε πολύ τυχερός να βρούμε τα ένσημα που ζητάτε γιατί γίνεται χαμός!

Να συμφωνήσουμε ότι πράγματι γίνεται χαμός. Αλλά από το 2010 δικαιολογείται να μην έχει εξυπηρετηθεί ο άνθρωπος;

Δυο ολόκληρα χρόνια κ. Ροβέρτε Σπυρόπουλε που σαχλομπουρίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια και μιλάτε για αναβάθμιση του ΙΚΑ και των υπηρεσιών του τι δικαιολογία δίνετε; Πως απαντάτε σε αυτόν τον ασφαλισμένο; Τι πλάκα θα μας κάνετε πάλι; Τι καινούργιο έχετε να μας πείτε; 

Αγαπητέ κ. διευθυντά του ΠΑΣΟΚ και παρεμπιπτόντως και διοικητά του ΙΚΑ πείτε μας το νέο καλαμπούρι να ξεκαρδιστούμε. Γιατί για καλαμπούρι πρόκειται. Και το παίρνουμε έτσι γιατί σε άλλη περίπτωση θα λέγαμε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Πάντως όπως και να έχουν τα πράγματα ντροπή σας!!!
np

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου