Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Και πέμπτη καταγγελία για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης


Η καταγγελία κατατέθηκε από τον κ Τ. Κουίκ ενώπιον του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αντώνη Ρουπακιώτη με......
κοινοποίηση στον κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και έχει δυο σκέλη. Το πρώτο αφορά εγκλήματα προβλεπόμενα από τον ποινικό κώδικα και πρέπει να εξεταστεί από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, ενώ το δεύτερο αφορά εγκλήματα προβλεπόμενα στο Καταστατικό της Ρώμης, βάση του οποίου δικάζει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης. Γι’αυτό, η καταγγελία πρέπει να αποσταλεί και στον Εισαγγελέα αυτού του Δικαστηρίου για να εξεταστεί.
Η παρούσα είναι η πέμπτη κατά σειρά καταγγελία για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τα οποία τελούνται στην Ελλάδα και γενοκτονία των Ελλήνων σε εξέλιξη (ICC Appeals), και πρέπει να εξεταστεί σε συνάρτηση με όλες τις προηγούμενες, καθώς αφορά την ίδια υπόθεση. 
Διευκρίνιση :
Αυτά τα εγκλήματα διώκονται αυτεπάγγελτα και όλοι εμείς που στείλαμε καταγγελίες έως τώρα, απλά ειδοποιήσαμε / ενημερώσαμε το Δικαστήριο ότι κατά την γνώμη μας τέτοια εγκλήματα τελούνται στην Ελλάδα, λέγοντας ο καθένας τους λόγους και στέλνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την τεκμηρίωση των ισχυρισμών μας. Ο κ Κουίκ, πολύ έξυπνα διάλεξε την άλλη νόμιμη οδό, ζητώντας από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να ειδοποιήσει το Δικαστήριο για λογαριασμό του. Επί της ευκαιρίας , ενημερώνω τον κ Ρουπακιώτη ότι εκτός από τον κ Κουίκ και εκτός από εμάς που κάναμε τις προηγούμενες 4 καταγγελίες, την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας και την τιμωρία των ενόχων κατόπιν δημόσιας δίκαιης δίκης ενώπιων Δικαστήριου (εννοείται), την ζήτησαν ήδη και άλλοι 4593 πολίτες του κόσμου, Έλληνες και μη ( δείτε εδω ). Έπειτα, υπάρχουν και πολλές άλλες δημόσιες καταγγελίες από Έλληνες και ξένους οι οποίες αφορούν τα ίδια εγκλήματα. Δείτε ενδεικτικά : Εθνοκτονία εν εξελίξει – Η Ελλάς στο μάτι του κυκλώναΜια γενοκτονία που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας. Συμβαίνει σε εμάς τους ίδιους. Την βλέπουμε;Θεοφάνης Μαλκίδης Η Κοινωνική Γενοκτονία στην Ελλάδα,  ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!Holocaust Now: the grinding agony of the GreeksGreece, a genocidal plot in the XXI centuryGrèce : un crime se commet sous nos yeuxLa Grèce, un complot génocidaire au XXIème siècleΘεοφάνης Μαλκίδης «Οικονομική και Πολιτική Συνιστώσα της Κρίσης: η Κοινωνική Γενοκτονία στην Ελλάδα»
Συνεπώς ο κ Υπουργός ( στον οποίο θα αποσταλεί το παρών κείμενο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο), αν αρνηθεί το αίτημα του κ Κουίκ, ενδέχεται να βρεθεί και ο ίδιος κατηγορούμενος εάν τελικά θα στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο. 
Χριστίνα Σαλεμή 
ΥΓ Όποιος θέλει να υπογράψει το ηλεκτρονικό αίτημα προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστήριου μπορεί να το κάνει συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα συλλογής υπογραφών. Απαιτούνται μόνο ένα όνομα και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συμπληρώστε αυτά τα πεδία του εντύπου διευκρινίστε την χώρα και τελειώσατε. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε να μην δημοσιευτεί το όνομα σας στη λίστα των υπογραφών. Το e-mail ούτως η άλλως δεν δημοσιεύεται και δεν χρησιμοποιείται για κανένα άλλο σκοπό. ΠΡΟΣΟΧΗ : Το like στο facebook δεν είναι υπογραφή και δεν προσμετράται.  
Για να υπογράψετε το αίτημα κάντε κλικ εδώ.

Δελτίο τύπου 15/01/2013

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ 
«ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ κατέθεσε σήμερα (15/1/2013) στις 11:30 μήνυση εναντίον των τριών αξιωματούχων της τρόικας Πωλ Τόμσεν, Δανού υπηκόου, στελέχους του ΔΝΤ, Ματίας Μορς, Γερμανού υπηκόου, στελέχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κλάους Μαζούχ, Αυστριακού υπηκόου, στελέχους της Ε.Κ.Τ., όλοι μέλη της τρόικας η οποία ανέλαβε από το Μάιο του 2010 να επιβάλλει στην Ελλάδα τα πιο σκληρά, τα πιο ανάλγητα και τα πιο απάνθρωπα αντιλαϊκά μέτρα.
Η μήνυση κατατέθηκε ενώπιον του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αντώνη Ρουπακιώτη με κοινοποίηση στον κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.
Με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες η μήνυση θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.
Το Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνόδευε ο επιστημονικός του σύμβουλος, Δικηγόρος και Πολιτευτής Α’ Αθήνας Ευάγγελος Παπαγεωργίου, ο οποίος συνέταξε και τη μηνυτήρια αναφορά.
Βγαίνοντας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:
«Σήμερα, έγινε πράξη η δέσμευσή μου από το Βήμα της Βουλής. Δηλαδή να καταθέσω μήνυση εναντίον του Πωλ Τόμσεν και της μισητής του παρέας για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πιο συγκεκριμένα για εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και της ίδιας της Ελλάδας.
Τα μέτρα που επέβαλλαν με μεθόδους ψυχρού εκτελεστή, οδήγησαν σε αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών, σε ιλιγγιώδεις αριθμούς ανέργων, σε κλείσιμο εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, σε διάλυση οικογενειών και σε βαθιά οικονομική ύφεση της χώρας.
Ως Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Πωλ Τόμσεν είναι persona non grata όπως και οι άλλοι δύο χαρτογιακάδες της τρόικας
Οι δεσμεύσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι δεσμεύσεις χωρίς μεταστροφές. Ότι υπόσχονται το εννοούν».
Εδώ το πλήρες κείμενο της μήνυσης σε μορφή .pdf

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013
page1image3120
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
ΜΗΝΥΣΗ
Τέρενς – Νικολάου Κουίκ, Βουλευτή Επικρατείας του πολιτικού
κόμματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».
ΚΑΤΑ
  1. Πωλ Τομσεν, Δανού υπηκόου, στελέχους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου(Δ.Ν.Τ) και εκπρόσωπου αυτού στην «ΤΡΟΙΚΑ», που ασκεί διοίκηση και εποπτεία στην Ελλάδα.
  2. Ματίας Μορς, Γερμανού υπηκόου, στελέχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και εκπροσώπου αυτής στην «ΤΡΟΙΚΑ».
  3. Κλάους Μαζούχ, Αυστριακού υπηκόου, στελέχους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.) και εκπροσώπου αυτής στην «ΤΡΟΙΚΑ», κατοίκων απάντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
page1image10288
Επί 45 χρόνια ασκούσα το επάγγελμα του Δημοσιογράφου και από τον Ιούνιο του 2012 είμαι εκλεγμένος Βουλευτής Επικρατείας του πολιτικού κόμματος « ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», το οποίο έλαβε ποσοστό 7,5% επί του συνόλου των ψηφισάντων Ελλήνων πολιτών. Σήμερα είμαι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος.
Οι μηνυόμενοι είναι Κοινοτικοί υπήκοοι και συγκροτούν την Τρόικα, ή οποία ανέλαβε από τον Μάιο του 2010 να επιβάλει στην Ελλάδα τα πιο σκληρά, τα πιο ανάλγητα και τα πιο απάνθρωπα αντιλαϊκά μέτρα, που καλύπτουν όλο το φάσμα της οικονομίας.
Συγκεκριμένα οι εγκαλούμενοι υπήρξαν οι εμπνευστές και οι συντάκτες των τριών Μνημονίων, με τα οποία επήλθαν κοσμογονικές αλλαγές στα οικονομικά και στα εργασιακά θέματα με αποτέλεσμα να περικοπούν με συνεχή και διαδοχικά μέτρα μισθοί, συντάξεις, δώρα και πάσης φύσεως επιδόματα των Ελλήνων πολιτών!
Ως απότοκος συνέπεια αυτής της άγριας και ολομέτωπης επιδρομής της Ελληνικής Κυβέρνησης, υπό τις οδηγίες τις συμβουλές και τις κατευθυντήριες εντολές των μηνυόμενων στον οικογενειακό προϋπολογισμό των Ελλήνων, μεταβλήθηκε άρδην και επί τα χείρω ή οικονομική θέση των Ελλήνων μισθωτών, συνταξιούχων και ελευθέρων επαγγελματιών, χιλιάδες επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής είτε έκλεισαν οριστικά είτε ανέστειλαν την λειτουργία τους και τέλος πάνω από 1.500.000 άνδρες και γυναίκες έχασαν την εργασία τους και κατέστησαν μακροχρόνια άνεργοι!
Ή ανεργία πλέον στη χώρα μας αγγίζει το 27%, κατά τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, ανεπίσημα υπερβαίνει το 30% ενώ είναι σίγουρο ότι με τα νέα μνημονιακά μέτρα το ποσοστό αυτό θα εκτιναχθεί μέσα στο έτος 2013!
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ή τεράστια περικοπή και μείωση των μισθών και συντάξεων των Ελλήνων πολιτών άλλαξε απότομα την ζωή τους, καθόσον πολλοί συμπολίτες μας είχαν λάβει στο παρελθόν και πριν από την έναρξη της οικονομικής κρίσης δάνεια από τις Τράπεζες, είτε στεγαστικά για να αγοράσουν ένα ακίνητο για κατοικία, είτε επαγγελματικά για να αγοράσουν ένα ακίνητο για επαγγελματική χρήση, είτε καταναλωτικά για να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης τους και εν γένει το επίπεδο ζωής τους, και τώρα αδυνατούν να τα αποπληρώσουν με αποτέλεσμα τα μεν δάνεια να έχουν χαρακτηρισθεί «κόκκινα» για τις Τράπεζες, αφού αυτές έχουν κλείσει τους λογαριασμούς τους και απαιτούν από αυτούς ολόκληρα τα ποσά των δανείων τους ως
ληξιπρόθεσμα, οι δε λήπτες των δανείων θεωρούνται πλέον υπερήμεροι οφειλέτες και έχουν καταχωρηθεί στον μαύρο «ΤΕΙΡΕΣΙΑ»., παρουσιάζοντας έτσι μια δυσμενή εικόνα!
Από τα εκατομμύρια πλέον των Ελλήνων οφειλετών προς τις Τράπεζες, τις Δ.Ο.Υ και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, αφού λόγω της τεράστιας και βαθειάς κρίσης ή πλειοψηφία του Ελληνικού λαού αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά και να εκπληρώσει τις εν γένει υποχρεώσεις, υπάρχουν ορισμένοι συμπολίτες μας που απέκτησαν ψυχολογικά προβλήματα μη δυνάμενοι να ελέγξουν την κατάσταση αυτή και να διαχειρισθούν τα νέα δεδομένα, και οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην ζωή τους! Έτσι οι συγκεκριμένοι αυτοί συμπολίτες μας, ίσως περισσότερο ευαίσθητοι από τους άλλους, προέβησαν σε μια στιγμή αδυναμίας, άγχους και στρες στο απονενοημένο διάβημα της αυτοκτονίας βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, οικείους και φίλους και αφήνοντας οι περισσότεροι από αυτούς ορφανά τα ανήλικα παιδιά τους. Από τα υπάρχοντα στοιχεία, οι αυτοκτονίες στη χώρα μας από τις αρχές του 2010, όταν ξέσπασε ή οικονομική κρίση, και κυρίως από την έναρξη λήψης των μνημονιακών μέτρων υπερβαίνουν τις 3500 ενώ οι αυτόχειρες αυτοί στο παρελθόν δεν παρουσίαζαν κανένα απολύτως πρόβλημα ή διαταραχή και ζούσαν με εντελώς φυσιολογικό τρόπο. Είναι απόλυτα εξακριβωμένο και διασταυρωμένο ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είχαν κανένα ψυχολογικό πρόβλημα, δεν αντιμετώπιζαν καμία ιδιαίτερη δυσκολία στην καθημερινότητά τους και εν γένει είχαν μια ευχάριστη και ήρεμη οικογενειακή ζωή! Τα προβλήματά τους είναι συνυφασμένα, αλληλένδετα και χρονικά συνδεδεμένα με την έναρξη της οικονομικής κρίσης και με την απότομη και τραγική μεταβολή και εξέλιξη της οικονομικής, εργασιακής και κοινωνικής τους θέσης. Ανάμεσα στα άτομα αυτά υπάρχουν επιχειρηματίες, που είδαν να μειώνεται τραγικά ό τζίρος των επιχειρήσεων τους, ελεύθεροι επαγγελματίες, που είδαν σιγά – σιγά να φεύγουν οι πελάτες τους μέχρι που τελικά τους έχασαν οριστικά, μισθωτοί και συνταξιούχοι που είδαν να περικόπτονται οι μισθοί , οι συντάξεις, τα δώρα και τα επιδόματα τους και να μη δύνανται να είναι οικονομικά συνεπείς, πολλές φορές δε να μη μπορούν καν να επιβιώσουν!
Α ́ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ
Οι μηνυόμενοι με την προκλητική τους συμπεριφορά ουσιαστικά προέτρεψαν και εξώθησαν τους Έλληνες συμπολίτες μας στην τραγική αυτή πράξη της αυτοκτονίας, άλλως προέβησαν σε διάφορες προπαρασκευαστικές πράξεις πριν από την εκτέλεση του θανάσιμου βουλεύματος εκ μέρους ενός εκάστου των αυτοχείρων. Οι μηνυόμενοι
page3image19736
με την ψυχολογική πειθώ, την οποία επέδειξαν και πέτυχαν με ορισμένη ηθική συμπεριφορά, κατέπεισαν τους συγκεκριμένους συμπολίτες μας να προβούν σε αυτήν την τραγική πράξη! Έτσι αυτοί με τα έργα και τις πράξεις τους τέλεσαν με δόλο το έγκλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία, ως προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 301Π.Κ., που συνίσταται στη θέληση της παραγωγής παρά του ετέρου προσώπου απόφασης τερματισμού της ζωής. Είναι βέβαιον ότι οι πράξεις και τα λόγια των μηνυόμενων προκάλεσαν σταδιακά στην ψυχή κάθε θύματος πεισαθανάτια διάθεση και καταλυτικά της ζωής αισθήματα, από τα οποία προήλθε ή απόφαση και ή τέλεση της αυτοκτονίας ή απόπειρας αυτής!
Ή πράξη αυτή του άρθρου 301 Π.Κ. αντιμετωπίζεται ως πράξη ετεροπροσβολής. Ή ανεύρεση οποιουδήποτε μεγέθους αδίκου πρέπει να προσανατολισθεί στην κατεύθυνση της προσβολής του εννόμου αγαθού της ζωής μέσω τρίτου και στις συνθήκες υπό τις οποίες κάτι τέτοιο συμβαίνει. Βασικό συστατικό στοιχείο του αρθρου 301Π.Κ είναι ή κατάπειση, δηλαδή ή λεκτική ή με έργα επικοινωνία προς υποβολή της ιδέας της αυτοκτονίας.
Ή συμπεριφορά των μηνυόμενων, ως τρίτων, οδήγησε πράγματι στην ψυχική διαταραχή των Ελλήνων αυτοχείρων και τους κατέστησε ευάλωτους και ευαίσθητους τόσο στις επιδράσεις όσο και στη λήψη μιας τέτοιας απόφασης με τραγική κατάληξη. Ή συμβολή των μηνυόμενων, ως τρίτων, είναι καθοριστική και τυποποιημένη στο άρθρο 301 Π.Κ και άρα χρήζει διερεύνησης τυχόν υπαγωγή στο αδίκημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία και μόνο αν ό κάθε αυτόχειρας στερούνταν πλήρους αυτονομίας, όντας όργανο στα χέρια τους πρέπει ή συμπεριφορά του τρίτου να κριθεί ως ανθρωποκτονία κατ’ έμμεση αυτουργία.
Στο άρθρο 301 Π.Κ. πρωταγωνιστεί ό αυτόχειρας, το αυτόνομο και αβίαστο της πράξης του ερευνάται για να διαπιστωθεί αν ή πληρούσα τους όρους του άρθρου συμμετοχική δράση θα αντιμετωπισθεί όντως ως τέτοια ή ως έμμεση αυτουργία σε ανθρωποκτονία. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν τεκμαίρεται ή συμμετοχή των μηνυόμενων σε αυτοκτονία του άρθρου 301 Π.Κ., συντρέχει ή περίπτωση της ευθύνης αυτών για ανθρωποκτονία κατ’ έμμεση αυτουργία.
Συνεπώς σε κάθε περίπτωση οι μηνυόμενοι διέπραξαν εγκληματικές πράξεις καθ’ έξη, συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.
Στη περίπτωση που ήθελε κριθεί οι μηνυόμενοι ότι εξανάγκασαν τους αυτόχειρες με απειλές ή με λόγια ή με έργα στην απονενοημένη πράξη
τους, εξουθενώνοντας αυτούς τους ανθρώπους ψυχολογικά, ώστε ό θάνατος να παρίσταται γι’ αυτούς ως πράξη κατανοητή και έμφρων λύση, εν όψει του αδιέξοδου, στο οποίο είχαν περιέλθει αυτοί προσωπικά, οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά, τότε οι μηνυόμενοι θα μπορούσαν να κριθούν υπεύθυνοι ως έμμεσα αυτουργοί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση ενός εκάστου αυτόχειρα.
Κατόπιν όλων αυτών οι μηνυόμενοι είτε διέπραξαν το έγκλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία κατ’ άρθρο 301 Π.Κ., είτε διέπραξαν το έγκλημα της έμμεσης αυτουργίας σε ανθρωποκτονία, έχουν τελέσει σε βάρος του Ελληνικού λαού μια πραγματική γενοκτονία ή εν γένει ένα διαρκές έγκλημα με σοβαρή και έντονη ανθρωπιστική διάσταση, ως προβλέπεται από τις διατάξεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου.
Β ́ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ
Οι μηνυόμενοι με τις συνεχείς πράξεις τους ανέτρεψαν την ζωή των Ελλήνων, σάρωσαν τους μισθούς, τις συντάξεις, τα δώρα και τα επιδόματα τους και δημιούργησαν τεράστια οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά προβλήματα στην κάθε Ελληνική οικογένεια και στον κάθε Έλληνα πολίτη προσωπικά και ξεχωριστά. Έτσι ό κάθε Έλληνας λαμβάνοντας π.χ πριν την έναρξη επιβολής των μέτρων συγκεκριμένο μισθό, μέρος του οποίου δαπανάτο για την αποπληρωμή κάποιου δανείου, με την μείωση αυτού (μισθού) κατέστη αδύνατη εκ των πραγμάτων ή εξόφληση του τραπεζικού προϊόντος με αποτέλεσμα ή οφειλή του να καταστεί ληξιπρόθεσμη, ό ίδιος υπερήμερος οφειλέτης και να «αμαυρωθεί» στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Ή κατάσταση αυτή οδήγησε τον κάθε αυτόχειρα σε σύγχυση και σε απόγνωση και τελικά στην τέλεση εκ μέρους του αυτής της πράξης με το τραγικό τέλος και τις οδυνηρές συνέπειες για το οικογενειακό περιβάλλον του και τον κοινωνικό του περίγυρο.
Το άρθρο 2 της Σύμβασης της Ρώμης για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο αναφέρεται στην προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών του. Στον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που υιοθετήθηκε στη Νίκαια τον Δεκέμβριο του 2000 από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα περιλαμβάνεται ή διακήρυξη «κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην ζωή». Τόσο το Σύνταγμα μας όσο και ή Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αναφέρονται στο δικαίωμα του ατόμου στην ζωή και ταυτόχρονα ή χώρα μας, ως Κράτος, έχει άμεση υποχρέωση να λάβει τα αναγκαία, απαραίτητα και προσήκοντα μέτρα για την προστασία της ζωής κάθε ατόμου.
page5image19080
Δυστυχώς οι Ελληνικές Κυβερνήσεις τα τελευταία 3 χρόνια επέτρεψαν στους μηνυόμενους να συντάσσουν και να μας επιβάλλουν από κοινού θεσμικά μέτρα, με τα οποία προσβάλλονται και καταργούνται θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες του κάθε ατόμου, που αλλάζουν ριζικά τις συνθήκες διαβίωσης του, τον τρόπο της ζωής του και ουσιαστικά οδηγούν τον κάθε πολίτη στα πρόθυρα της καταστροφής. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι τα τελευταία 3 χρόνια ό αριθμός των φτωχών και εξαθλιωμένων ανθρώπων στην Ελλάδα αυξήθηκε ραγδαία και τραγικά, με αποτέλεσμα πολλοί από τους συμπολίτες μας, που τελικά οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία, να θεωρούν μάταιο να συνεχίσουν να ζουν, νοιώθοντας ανίκανοι και ανήμποροι να προσφέρουν στον εαυτό τους, στην οικογένειά τους και γενικά στους δικούς τους ανθρώπους! Είναι πλέον πασίδηλο, πανθομολογούμενο και ολοφάνερο ότι ή απελπισία και ή απόγνωση, εξαιτίας των μέτρων των μηνυόμενων, τους οδήγησε στην αυτοκτονία.
Με τις πράξεις τους λοιπόν αυτές οι μηνυόμενοι παραβίασαν σαφώς τις διατάξεις των άρθρων 5, 6παρ 3,4 και 7 περίπτωση Κ της Συνθήκης της Ρώμης για την σύσταση, συγκρότηση και λειτουργία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, όπως υπογράφτηκε στην Ρώμη στις 17-07-1998 και ισχύει από 01-07-2002 και πρέπει να διωχθούν με βάση το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο.
Πράγματι τα εγκλήματα των μηνυόμενων κρίνονται καθαρά πλέον ως γενοκτονικά και στρέφονται κατά της ανθρωπότητας, στην προκείμενη περίπτωση δε σε βάρος του Ελληνικού λαού, ως ορίζονται στο άρθρο 5 της Συνθήκης και αναλύονται στα επόμενα άρθρα. Ειδικότερα με τις διατάξεις του αρ.6 παρ.3 και 4 της Συνθήκης, θεωρείται γενοκτονία ή επιβολή τέτοιων συνθηκών ζωής, που επιφέρουν φυσική μείωση του πληθυσμού και περιορισμό των γεννήσεων, ενώ με την διάταξη του αρ.7 περ. Κ θεωρείται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ή επιβολή απάνθρωπων πράξεων που προκαλούν βλάβη στην ψυχική υγεία των ανθρώπων.
Λόγω των συνεχών πράξεων των μηνυόμενων σε βάρος του συνόλου του Ελληνικού λαού, ορισμένοι συμπολίτες μας μη αντέχοντας τις συνέπειες της τεράστιας ανθρωπιστικής κρίσης και κυρίως μη δυνάμενοι να αντιμετωπίσουν την φτώχεια, την ανέχεια, την εξαθλίωση, την πείνα, την απελπισία, την παντελή έλλειψη εισοδήματος για διαβίωση, την αδυναμία εξεύρεσης πόρων για στέγαση και την ντροπή της κοινωνίας αποφάσισαν να θέσουν τέλος στην ζωή τους. Σε όλους αυτούς τους συμπολίτες μας που αυτοκτόνησαν, θα μπορούσαν να προστεθούν χωρίς να είναι εφικτός ό υπολογισμός τους χιλιάδες ή και εκατομμύρια
Έλληνες, που εξαιτίας των μνημονιακών μέτρων απέκτησαν σοβαρά προβλήματα υγείας, πολλοί δε από αυτούς πέθαναν από παθήσεις με αιτίες που προέρχονταν από άγχος και στρες. Επιπλέον πολλές γυναίκες – έγκυοι αποφάσισαν με βαριά καρδιά να ρίξουν τα έμβρυα τους αφού με τα διάφορα μνημονιακά μέτρα μειώθηκαν οι ελαφρύνσεις και αυξήθηκαν οι επιβαρύνσεις στον τομέα της φορολογίας για τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους.
Ή κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχισθεί και τώρα πρέπει ή Ελληνική Κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική, να καταργήσει τους μνημονιακούς νόμους που εξαθλιώνουν και φτωχοποιούν τους Έλληνες και να απαγορεύσει στους μηνυόμενους να συνεχίσουν να εμπνέονται μέτρα που στρέφονται σε βάρος ολόκληρου του Ελληνικού λαού. Ή Ελλάδα είναι ανεξάρτητη χώρα και δεν είναι προτεκτοράτο καμιάς άλλης δύναμης είτε Ευρωπαϊκής είτε πέραν του Ατλαντικού. Το Κράτος οφείλει να επιδείξει την δέουσα ευαισθησία και να προστατέψει άμεσα τους πολίτες του από αυτήν την φορολογική, οικονομική και εργασιακή καταιγίδα άλλως λαίλαπα που διαλύει συνθέμελα την Ελληνική οικογένεια και καθιστά τον κάθε Έλληνα ευάλωτο ψυχολογικά ωθώντας αυτόν στην αυτοκτονία!
Θεωρώ ότι οι μηνυόμενοι εκ δόλου τέλεσαν και συνεχίζουν να διαπράττουν εγκλήματα σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Ελληνικού λαού. Τα εγκλήματα αυτά προβλέπονται και τιμωρούνται από την Σύμβαση της Ρώμης για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Ή χώρα μας μέσω υμών δύναται με βάση το άρθρο 14 της ως άνω Σύμβασης να ενημερώσει τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για να ερευνήσει την τυχόν διάπραξη των εγκλημάτων αυτών, που περιλαμβάνονται στα άρθρα 5,6 παρ.3,4 και 7 περ.Κ της Σύμβασης αυτής.
Εσείς έχετε άμεση νομική υποχρέωση να αποστείλετε την εν λόγω μήνυση στον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα και αυτός με βάση το άρθρο 15 της ίδιας Σύμβασης δύναται «proprio motu » να αρχίσει την σχετική του έρευνα και να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, που μπορώ άμεσα να θέσω υπ’ όψιν σας και υπ’ όψιν του προς πλήρη και ολοκληρωμένη γνώση του! Άλλωστε εκατοντάδες φορείς, συγγενείς των συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν και εκατομμύρια Έλληνες πολίτες άνεργοι και φτωχοί μπορούν να μας χορηγήσουν στοιχεία και αποδείξεις, έτσι ώστε να φανεί ή απότομη μεταβολή του επιπέδου της ζωής του μέσου Έλληνα τα τελευταία τρία χρόνια προς πλήρη εξαθλίωσή του. Μάλιστα το πρόβλημα είναι πάρα πολύ σοβαρό, από εθνικής άποψης, γιατί στον προθάλαμο της τέλεσης αυτής της πράξης βρίσκονται χιλιάδες
Έλληνες πολίτες, οι οποίοι στερούνται πλέον των βασικών μέσων διαβίωσης και πράγματι σκέπτονται σοβαρά να θέσουν τέρμα στη ζωή τους καθόσον διαπιστώνουν καθημερινά ότι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας.
Συνεπώς οι μηνυόμενοι τέλεσαν παράνομες πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται όχι μόνο από τις διατάξεις του Ελληνικού Ποινικού Δικαίου αλλά και του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου, γι’ αυτό και πρέπει να ενημερωθούν οι Διεθνείς Εισαγγελικές Αρχές για το συνεχές και διαρκές έγκλημα που συντελείται σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού. Εάν δεν το πράξετε, καθόσον είσθε Υπουργός της συγκυβέρνησης που καλύπτει την «ΤΡΟΙΚΑ» και εκτελεί χωρίς καμία απολύτως αντίδραση τις εντολές αυτής, τότε θα αναγκαστώ να ενεργήσω προσωπικά παρακάμπτοντας την Χώρα μου προκειμένου να λάμψει ή αλήθεια και να διαλευκανθούν επιτέλους οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα, οι οποίες πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσουν, που μας θλίβουν αφάνταστα, δείχνοντας προς τα έξω την τραγική εικόνα της χώρας μας, μας δυσφημούν, μας εξευτελίζουν σε όλο τον κόσμο και οι οποίες δημιουργούν στον λαό μας ένα αίσθημα ανησυχίας, λύπης, ανασφάλειας και ψυχολογικής κατάπτωσης.
Αθήνα 15/01/2013
Ο μηνυτής 



http://justiceforgreece.wordpress.com/2013/01/16/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AD%CE%BC%CF%80%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%80/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου