Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Όταν ο Κασιδιάρης ανοίγει το στόμα του...

Όταν ο Κασιδιάρης ανοίγει το στόμα του... Προκλητικός και χωρίς όριο, ο πιο προβεβλημένος από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής φαίνεται να μην λογαριάζει κανέναν όταν παίρνει τον λόγο, φέρνοντας νέα "ήθη" στη Βουλή.
Το τελευταίο κεφάλαιο στην άκρως επεισοδιακή ως τώρα πορεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή ήταν η λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου. Την Πέμπτη, ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων, δεν δίστασε να .....
αποκαλέσει "λουφαδόρους" τους δύο πολιτικούς -αναφερόμενος στην στρατιωτική τους θητεία- αλλά και να προσθέσει το "παχύσαρκος" για τον κ. Βενιζέλο.
Ίσως, βέβαια, να μοιάζει με αστείο μπροστά στους χαρακτηρισμούς που είχε εξαπολύσει ο Ηλίας Κασιδιάρης νωρίτερα το Φεβρουάριο κατά του Άδωνη Γεωργιάδη, όταν ούτε λίγο ούτε πολύ τον αποκάλεσε "τρελλό και καραγκιόζη". Σ' εκείνη τη συζήτηση, μάλιστα, για τη συμφωνία αεροπορικών μεταφορών μεταξύ Ελλάδας και Κατάρ, όταν ο προεδρεύων κ. Νάκος αρνήθηκε να του δώσει το λόγο, επειδή ακριβώς χρησιμοποιούσε ακραίες εκφράσεις και αντ' αυτού τον έδωσε στην κ. Κατριβάνου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ηλίας Κασιδιάρης, μαινόμενος σχολίασε με κλειστό μικρόφωνο, αλλά αρκετά δυνατά ώστε να τον ακούν όλοι: «Στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο. Ε, βέβαια, αφού όλοι εδώ μέσα είστε παλτά». Και, όταν, οι υπόλοιποι βουλευτές τού ζήτσαν να ησυχάσει, δεν δίστασε να πει «γ..ώ την Νέα Δημοκρατία»!
Και, βέβαια, ποιος δεν θυμάται το περίφημο «Κάτσε κάτω εσύ ρε, πάλι πιωμένη είσαι» που φώναξε στην Φωτεινή Πιπιλή τον Ιανουάριο...
Εκτός Βουλής, βέβαια, το προβεβλημένο στέλεχος της Χρυσής Αυγής ξεφεύγει ακόμη περισσότερο. Το διαβόητο χαστούκι του στη Λιάνα Κανέλλη, που ακολούθησε τους χαρακτηρισμούς "άντε βρε νούμερο" προς τη Ρένα Δούρου και "παλιοκομμούνι" προς τη Λιάνα Κανέλλη και όλα αυτά στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, είχε δείξει από νωρίς ποια είναι τα νέα ήθη που ερχόταν η Χρυσή Αυγή να διδάξει στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Όταν, μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται σε ακόμη πιο προστατευμένο περιβάλλον, ενώπιον δηλαδή αποκλειστικά δικών του ανθρώπων, τα όσα λέει ξεπερνούν κάθε όριο: Το Νοέμβριο, σε εγκαίνεια γραφείων της Χρυσής Αυγής, χαρακτήρισε "παραμύθι" το Πολυτεχνείο. Στην ίδια εκδήλωση παράφρασε το όνομα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου σε "Τσατσόπουλος". Λίγο παλιότερα είχε χαρακτηρίσει "μαϊντανό" τη Μαρία Ρεπούση, ενώ αναφερόταν με το ειρωνικό "Τζέφρυ" στον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. 

Διαβάστε επίσης:
Ηλίας Κασιδιάρης: Ο Βενιζέλος βγήκε Ι3 στο στρατό
Κασιδιάρης: Θα συνεχίσουμε να μαθαίνουμε ιστορία σε παιδιά
Αγάθωνας Ιακωβίδης: Είναι άνδρας ο Κασιδιάρης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου