Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Ανθρώπινη Αλυσίδα στην ΙεράπετραΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                              
                                                                 Ιεράπετρα,  28/02/2013
«Σχηματισμός ανθρώπινης αλυσίδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο σχέδιο ΑΘΗΝΑ και στο κλείσιμο του νοσοκομείου Ιεράπετρας».
Παράλληλα με τις κινητοποίησης πολλών φοιτητών στην Αθήνα, σήμερα Πέμπτη 28/02/2013, με πρωτοβουλία των φοιτητών του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) Ιεράπετρας στις .......
14:00 το μεσημέρι, σχηματίστηκε ανθρώπινη αλυσίδα, από πλήθος φοιτητών, μαθητών και πολιτών, περικυκλώνοντας το κτίριο του ΤΕΙ και καταλήγοντας μέχρι το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, μια απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου. Έπειτα, η αλυσίδα συνέχισε την πορεία της και τερμάτισε στο Δημαρχείο της πόλης. Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας δείχνοντας καθαρά ότι η Ιεράπετρα είναι μαζί μας και δεν θα επιτρέψει αυτή την αδικία!
«Ήταν καθήκον μας να αγωνιστούμε για τον τίτλο σπουδών μας, που αυτή τη στιγμή μας τον καταργούν καθώς και για το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα στην υγεία.
Δε μένουμε με σταυρωμένα χέρια! Παλεύουμε για αυτά που δικαιούμαστε! Δε θα αφήσουμε να καταργηθεί το ΤΕΙ, δε θα αφήσουμε να κλείσει το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
Είμαστε περήφανοι που σήμερα καταφέραμε να ενώσουμε τα χέρια μας και να πολεμήσουμε για τον μέλλον μας. »
Στο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και αμοντάριστα πλάνα.
Οι φοιτητές του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης Ιεράπετρας, για την πρωτοβουλία save marketing in Greece! www.savemarketing.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου