Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Εμφάνιση Παπανδρέου στο συνέδριο (βιντεο)


Σχόλιο. Πρέπει οπωσδήποτε να μάθουμε, όλοι αυτοί που χειροκροτούσαν τον ΓΑΠ και ζητοκραύγαζαν, ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ!!!!!
Σχόλιο attikanea: Πιστεύετε πως είναι ποτέ δυνατόν να ελευθερωθεί η Ελλάδα, με τέτοιες ψυχανώμαλες μάζες, που  εξακολουθούν ακόμα να προσκυνούν τον .....
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ; Τα "προβατοειδή" χρήζουν εγκλεισμού σε ψυχιατρικές κλινικές έως το θάνατό τους!


Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα


Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε δεκτός στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όπου έφτασε λίγα λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Απ' έξω ακόμα άρχισαν οι επευφημίες, καθυστερώντας την είσοδό του στην αίθουσα του Συνεδρίου, όπου έγινε δεκτός πάντως, με ...
χιλιάδες συνέδρους να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του «Παπανδρέου-Παπανδρέου».
Επί δέκα λεπτά τουλάχιστον, οι σύνεδροι χειροκροτούσαν όρθιοι τον πρώην πρωθυπουργό, φωνάζοντας συνθήματα όπως "Γιώργο μαζί, στη νέα εποχή", "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Γιώργο αρχηγό" και βεβαίως το ...διαχρονικό «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό».Ο ενθουσιασμός ήταν τόσος, που οι σύνεδροι, έχοντας 'αγκαλιάσει' τον πρώην πρόεδρό τους, δεν τον άφηναν να προχωρήσει. Παράλληλα, εξανάγκασαν ουσιαστικά σε διακοπή τη διαδικασία, αφήνοντας αμήχανο στο βήμα τον Παύλο Γερουλάνο (εκ των στενότερων συνεργατών του στο παρελθόν) να περιμένει με καρτερία να δοθεί το 'οκ' για να αρχίσει την ομιλία του.Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν χθες παρών στην έναρξη του συνεδρίου λόγω ανειλημμένης υποχρέωσής του στην Κωνσταντινούπολη, ...αντάμειψε όμως τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ σήμερα, φτάνοντας κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο ΣΕΦ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως και εκτός μεγάλου απροόπτου, ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα πάρει το λόγο στις εργασίες του Συνεδρίου.

http://attikanea.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9172.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου