Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Honda NSX: Τον Ιανουάριο το νέο Honda NSX!

Ολα δείχνουν πως στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, το Ιανουάριο, η Honda θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο μοντέλο που θα παραπέμπει στο επόμενο NSX, επιβεβαιώνοντας το «Car+Speed», που πάνω από ένα χρόνο αναφέρει πως η Honda ετοιμάζει το νέο «καυτό» σπορ αυτοκίνητό της!
Θυμίσουμε οτι το Καλοκαίρι ο Προεδρος της Honda Motor Co, Takanobu Ito, είπε σε .......δημοσιογράφους, πως η εταιρεία του έχει ήδη αναπτύξει το νέο μοντέλο το οποίο θα είναι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο. Αυτό σημαίνει ότι δε θα διαθέτει V10 κινητήρα, αλλά ένα υβριδικό σύστημα, όπως άλλωστε είχε γράψει το «Car+Speed».

Πάνω σε αυτό το υβριδικό σύστημα εργάζονται πολύ οι Ιάπωνες μηχανικοί με σκοπό να είναι όσο το δυνατόν πιο… πράσινο γίνεται παράλληλα με επιδόσεις που θα αρμόζουν σε ένα NSX. Αυτό το σύστημα λοιπόν θα διαθέτει έναν V6 βενζινοκινητήρα 3,5 λίτρων με την απόδοσή του να φτάνει περίπου τους 410 ίππους!
Ο Πρόεδρος μάλιστα αποκάλυψε πως είχαν προγραμματίσει να παρουσιάσουν το αυτοκίνητο το 2008, κάτι που αναβλήθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης που πίεζε οικονομικά τις αυτοκινητοβιομηχανίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου