Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Να πληρώσουν οι πολιτικοί τα 40εκ που κόβονται από τους πολύτεκνους


Ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση Παπαδήμου ότι στα πλαίσια της υποχρέωσης περικοπής των 325 εκ. ευρώ θα μειωθεί το εισοδηματικό όριο των 55.000 ευρώ στις πολυτεκνικές οικογένειες που παίρνουν το επίδομα με στόχο λέει να εξοικονομηθούν 40 εκ. ευρώ.

Εκτός ότι αυτό πλήττει την πολύτεκνη οικογένεια που είναι το μόνο ανάχωμα στη δημογραφική παρακμή μας είναι και εξοργιστικό που δεν προτάθηκε κάποια εναλλακτική πηγή εξοικονόμησης των χρημάτων αυτών.

Η ΝΔ ως κόμμα που θα κληθεί να κυβερνήσει με ήθος και ριζοσπαστικότητα πρέπει να ......
επιβάλλει στην κυβέρνηση Παπαδήμου αυτό το ποσό να εξοικονομηθεί από αντίστοιχη μείωση των μισθών των βουλευτών, υπαλλήλων βουλής, βουλευτικών γραφείων και μετακλητών καθώς και τη μείωση των μισθών των δημάρχων και αντιδημάρχων. Δεν μπορεί ένας που φιλοδοξεί να προσφέρει στα κοινά από οποιαδήποτε πολιτική θέση να το εκμεταλλεύεται για να παίρνει αποζημιώσεις της τάξης των 150.000 ευρώ ετησίως. Απλά δεν μπορεί να γίνει πλέον αποδεκτό από την πληγωμένη κοινωνία.

Μια μείωση θα δώσει το μήνυμα ότι οι πολιτικοί πρώτα κάνουν οι ίδιοι θυσίες και γι’ αυτό είναι αξιόπιστοι που ζητάνε θυσίες από τον λαό.


.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου