Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Το 80% πιστεύει ότι ο Παπανδρέου ξεπούλησε την εθνική κυριαρχία

Το 80% πιστεύει ότι ο Παπανδρέου ξεπούλησε την εθνική κυριαρχία
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν προασπίστηκε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, αντίθετα ξεπούλησε τη χώρα, αφού αποδέχτηκε χωρίς διαπραγμάτευση τους όρους των ξένων. Αυτό πιστεύουν οκτώ στους δέκα Έλληνες σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO. Ίδια εικόνα και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με μόλις 2 στους 10 πράσινους να πιστεύουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε ό,τι μπορούσε για να προασπίσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας,
Την ίδια στιγμή στη δημοσκόπηση που δημοσιεύει το newsbomb.gr οι πολίτες δείχνουν να .....
μην εμπιστεύονται τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, μ ε τρεις στους δέκα Έλληνες μην πείθονται ότι προσπαθεί πραγματικά να σώσει τη χώρα. Μάλιστα σε ποσοστό 60% οι πολίτες θεωρούν ότι ο Λουκάς Παπαδήμος επιβλήθηκε από τους δανειστές, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντά τους.
Από την άλλη πλευρά οι ψηφοφόροι σε ποσοστό 60% υποστηρίζουν πως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς αυτοακυρώθηκε, αφού του καταλογίζουν ότι ακύρωσε τις έως τότε θέσεις της Ν.Δ., αποδεχόμενος ουσιαστικά το μνημόνιο. Μάλιστα η συμπόρευση του προέδρου της ΝΔ με την κυβέρνηση Παπαδήμου φαίνεται να δυσαρεστεί μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, αλλά και όσων είχαν ψηφίσει Ν.Δ. Το 2009.
Στο τελευταίο ερώτημα που έχει κάνει με την ονομασία των Σκοπίων και αν θα αποδέχονταν οι πολίτες το όνομα Μακεδονία, το 80% το απέρριψε κατηγορηματικά.

.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου