Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τώρα στη Ζαλοκώστα το ραντεβού Παγκάλου με βουλευτές

Στις 6.30 στη Ζαλοκώστα το ραντεβού Παγκάλου με βουλευτές
Το "μενού" εκτός απο γευστικά μεζεδάκια θα έχει και ιδιαίτερο φροντιστήριο στα μαθήματα: "Πώς να ξεπουλάτε μια χώρα στους δανειστές της", "Πώς παραχωρείτε την εθνική κυριαρχία", "Πώς να αντιμετωπίζετε ένα γιαούρτωμα", "Τί κάνετε όταν σας φτύνουν"....και άλλα Μνημονιακά.....
Ραντεβού με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχει αυτήν την ώρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος με στόχο την ......
δημιουργία ενός «αντιβενιζελικού μπλοκ». Η συνάντηση γίνεται στα γραφεία της Αντιπροεδρίας στη Ζαλοκώστα, δηλαδή μερικούς μόνο ορόφους κάτω από τα γραφεία του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ο Θόδωρος Πάγκαλος φέρεται να ενθαρρύνει τον Γιάννη Ραγκούση να κατέβει υποψήφιος απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Χρήστο Παπουτσή. Ανάμεσα στους βουλευτές που παρευρίσκονται είναι ο Ηλίας Μόσιαλος, ο Γιώργος Ντόλιος, καθώς και ένας περιορισμένος αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που προτιμούν μια τρίτη λύση εκτός από το Βενιζέλο και τον Παπουτσή.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τηλεφωνούσε από χτες σε βουλευτές για να τους προσκαλέσει στο αποψινό ραντεβού. Οι περισσότεροι φέρονται να του ξεκαθάρισαν ότι έχουν κάνει την επιλογή τους και αρνήθηκαν ευγενικά να πάνε. Ενώ κάποιοι άλλοι δέχτηκαν να πάνε χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι θα συμπορευτούν με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
Λέγεται ότι ο ίδιος ο Γιάννης Ραγκούσης που έχει μπει στο πειρασμό να θέσει υποψηφιότητα επικοινωνεί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσει τι απήχηση θα είχει μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Στο αποψινό ραντεβού ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης δεν παρευρέθη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου