Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΕΞΗΥΤΕΛΙΣΘΗ Ο ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ

Οι μητραλοίες της χούντας του Λουκά Παπαδήμου προκαλούν το δημόσιο αίσθημα υβρίζοντας τον Ελληνικό Λαό ως ...κλέφτη των αυτομάτων ταμειολογιστικών μηχανών των τραπεζών όταν διαδηλώνει κατά του Μνημονίου!

Αυτή την απροκάλυπτη ύβρη επεκαλέσθη, ατυχέστατα για τον ίδιο, απόψε στο.....
ιστορικό κτήριο της Παλαιάς Βουλής ο "σύμβουλος" του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, σε δημόσια συζήτηση με αντικείμενο το προδοτικό Μνημόνιο! Το αποτέλεσμα ήταν να εξεγερθεί ο υπογράφων και να τον αποκαλέσει δημοσία αμετανόητο μητραλοία υβριστή, απολογητή της προδοσίας του Μνημονίου!

Ήταν πολύ "τυχερός" απόψε ο Φαήλος Κρανιδιώτης διότι η, ως προσκεκλημένου, ιδιότητά μου με συνεκράτησε από το να τον πλακώσω στο ξύλο! Του υπόσχομαι, όμως και εκ μέρους των υβρισθέντων Ελλήνων συμπατριωτών μου να του αφιερώσω πολλά πεοσκάμπιλα την επόμενη φορά που θα τον συναντήσω ώστε να αντιληφθεί ότι η παλλαϊκή εξέγερση του Ελληνικού Λαού κατά του Μνημονίου και των προδοτών που το ψήφισαν έχει ως αντικείμενο υπέρτερες Αξίες εξ εκείνης της ...κλοπής αυτομάτων ταμειολογιστικών μηχανών τραπεζών που υπηρετούν Φαήλοι, Σαμαράδες, Παπαλουκάδες και CIA.

Στον αντίποδα του ολισθήματος του Φαήλου Κρανιδιώτη, εξαιρετικές ήσαν οι τοποθετήσεις και προτάσεις των τριών άλλων ομιλητών της συζητήσεως, κ.κ. Προδρόμου Εμφιετζόγλου, Παν. Αποστόλου και Δημ. Κωνσταντακόπουλου.



Ειδικώς, ο οικονομολόγος κ. Παν. Αποστόλου κατεχειροκροτήθη από το ακροατήριο όταν χαρεκτήρισε ως προδότες τους ψηφίσαντες πολιτικούς, στιγματίζοντας την περίοδο της "αντιπολιτεύσεως" στην οποία απέδωσε την ευθύνη των σημερινών δεινών εξελίξεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παν. Αποστόλου υπήρξε συνιδρυτικό μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. διαγραφέν από τον αρχηγό του Καρατζαφέρη όταν, προφητικώς, προειδοποίησε για τον ...οππορτουνιστικό χαρακτήρα του Μάκη Βορίδη και Σπύρου Γεωργιάδη!! Έτσι, μαθαίνουμε πολλά περισσότερα και για την βλακεία Καρατζαφέρη, τον οποίο κάποιοι θεωρούν ...ευφυή!


Aριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου