Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Νέο χτύπημα των Anonymous


Επίδειξη δύναμης από τους ακτιβιστές του Διαδικτύου. Καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την πολιτική της, προειδοποιούν με νέα χτυπήματα, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν ότι οι συλληφθέντες για την πρώτη επίθεση δεν είχαν καμία ανάμειξη

Οι Anonymous στο νέο χτύπημά τους ανέβασαν κείμενο αντί για βίντεο, με φόντο μια φωτογραφία διαδηλωτών με τον διάσημο σκύλο «Λουκάνικο»

«Τα παιδιά της Greek Hacker Scene δεν είχαν να κάνουν κάτι με το ......site αυτό. Κάνατε μεγάλο λάθος, αυτό έγινε από τους Anonymous και όχι από τα παιδιά της GHS». Με αυτά τα λόγια, κατά... παρέκβαση της συνηθισμένης τους έναρξης στα βίντεο που αναρτούν ύστερα από κάθε κυβερνοεπίθεσή τους, οι Anonymous απάντησαν στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το «χτύπημα» στο site του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Για δεύτερη φορά, το βράδυ της Τρίτης, οι γνωστοί χακτιβιστές έριξαν την ιστοσελίδα του υπουργείου, θέλοντας να δηλώσουν έμπρακτη συμπαράσταση στους ανηλίκους που κατηγορούνται για το «χακάρισμα» του site στις αρχές Φλεβάρη.

Με αυτόν τον τρόπο, οι χάκερ συνεχίζουν τον ακήρυχτο πόλεμο με τους επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., που συνηθίζουν να αποδίδουν τις δυσλειτουργίες των ιστοσελίδων που «χακεύουν» οι Anonymous σε... τεχνικούς λόγους.

Η νέα τοποθέτηση των χακτιβιστών για τα ελληνικά πράγματα είναι γραπτή, ενώ ακούγεται το τραγούδι Illuminati.

Μήνυμα στα ελληνικά
Σε άπταιστο ελληνικό γραπτό λόγο, οι χάκερ ξεκινούν με την απαίτησή τους να «απελευθερωθούν τα παιδιά του GHS» -που ωστόσο δεν έχουν συλληφθεί- και συνεχίζει με τη γνωστή τους ατάκα «πολίτες της Ελλάδας, είμαστε οι Anonymous», ενώ ακολουθεί η πολιτική τους εκτίμηση για τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα. «Παρακολουθούμε καθημερινά την κυβέρνησή σας να καταλύει το Σύνταγμα και τους θεσμούς της χώρας.

Τους βλέπουμε να σας οδηγούν όλο και πιο κοντά στην εξαθλίωση. Τους βλέπουμε να ψηφίζουν νόμους που σας αφαιρούν κάθε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Τους βλέπουμε καθώς παραδίδουν τη χώρα στο ΔΝΤ και τους τραπεζίτες.

Γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία, για τις στρατιές των ανέργων, για τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, για τους ανθρώπους που αφήσατε άνεργους και τώρα περιμένουν στις ουρές για ένα πιάτο φαγητό».

Στο πολιτικό τους μανιφέστο τονίζουν πως «μπορείτε να μας κυνηγήσετε όσο θέλετε, μπορείτε ακόμα και να συλλάβετε κάποιους από εμάς, στην προσπάθειά σας να μας φιμώσετε... Αλλά για κάθε έναν που θα συλλαμβάνετε, θα ξεπηδάνε άλλοι 3. Δεν είμαστε 5 ούτε 10 ούτε 100. Πλέον ο κάθε Ελληνας είναι Anonymous».

Στον επίλογο, δεν χάνουν την ευκαιρία να προειδοποιήσουν για νέα χτυπήματα σε εφορίες και αλλού, αναφέροντας χαρακτηριστικά «για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μίας εφορίας, διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών».


ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου