Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Οι Γερμανοί μπήκαν και στα …νοσοκομεία!

Η Γερμανία από ότι φαίνεται δε δίνει μόνο εντολές από το Βερολίνο για τα γενικότερα οικονομικά της χώρας, αλλά έχει και τον πρώτο λόγο στο ΕΣΥ. Κατά τι τρόπο;

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι οι Γερμανικές εταιρείες προηγούνται στην αποπληρωμή των οφειλών από τα νοσοκομεία. Πώς αποδεικνύεται αυτό;

Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απεστάλη από ......
τη Β Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) και αποκαλύφθηκε από το ygeionomikoi.gr, δείχνει τη στήριξη και την ειδική μεταχείριση που έχουν οι Γερμανικές εταιρείες έναντι των άλλων.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το μεγάλο ενδιαφέρον της 2ης ΥΠΕ για την αποπληρωμή δύο συγκεκριμένων Γερμανικών φαρμακευτικών εταιριών.
Συγκεκριμένα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε στις 19-3-2012 στους Διοικητές των Νοσοκομείων της 2ης ΥΠΕ, ζητείται να απαντήσουν εντός μίας ώρας αν έχουν αποπληρωθεί δύο συγκεκριμένες Γερμανικές εταιρίες.

Πέρα από το γεγονός ότι το ενδιαφέρον της 2ης ΥΠΕ εκδηλώνεται μόνο για δύο εταιρίες, το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν αναφέρονται μόνο οι εταιρίες αλλά επισημαίνεται ότι είναι Γερμανικές.
.iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου