Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Συνάντηση του Χ. Ράιχενμπαχ με εκπροσώπους του εμπορίου

"Ο...εκτελών χρέη "πρωθυπουργού"..."
Στο επίκεντρο η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων.
Τα προβλήματα χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποτελούν θέμα για το οποίο λαμβάνονται μέτρα, όπως είπε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χ. Ράιχενμπαχ στους εκπροσώπους της αγοράς, με τους οποίους συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα.
Στη συνάντηση αυτή ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης ενημέρωσε τον κ. Ράϊχενμπαχ για την εκστρατεία «Ξανασκέψου την Ελλάδα- Εμπιστεύσου το Ελληνικό Εμπόριο» με στόχο να.....
επαναβεβαιωθεί η εμπιστοσύνη προς την ελληνική εμπορική επιχείρηση. Σε αυτό το πλαίσιο, επιδόθηκε στον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης το Κοινωνικό Πρωτόκολλο για την Ανάπτυξη το οποίο ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ και στο οποίο εμπεριέχονται αναλυτικά σε 38 σημεία οι αναπτυξιακές προτάσεις των Ελλήνων εμπόρων από όλη την Ελλάδα.Οι προτάσεις του Ελληνικού Εμπορίου αναλύθηκαν στις παρακάτω κύριες ενότητες:
- Έξυπνοι κανονισμοί και απλοποίηση των κανόνων της αγοράς.
- Καλύτερη πρόσβαση στα ευρωπαϊκά εργαλεία και προγράμματα.
- Ευκολότερη χρηματοδότηση και ρύθμιση των δανείων των ΜμΕ από τις Τράπεζες.
- Αναπλήρωση της ανταγωνιστικότητας και ανάκτηση της εμπορικής πίστης των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό.
www.kathimerini.gr

1 σχόλιο:

  1. Α ρε Ελλάδα τι σούμελε να πάθεις..Γλύτωσες απο τις βόμβες του Γ' Ράιχ, ξέφυγες απο την κατοχή των γερμανών και σήμερα σε διοικούν με οικονομική κατοχή οι γερμανοί του Δ' Ράιχ. ΚΡΙΜΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή