Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η ΥΓΕΙΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ


loverdos02
Ο χειρότερος υπουργός της Υγείας, ο νεκροθάφτης ζωντανών και νεκρών που ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά των φαρμάκων μπόμπες και βιετναμέζικα από την Ινδία, την Κορέα και το Μπάγκλαντες, το Σαββατόβραδο είπε να περάσει μια βόλτα και από το Λούνα-Πάρκ για να κάνει συγρουόμενα. Κάθε πατέρας έχει το δικαίωμα να......
παίζει με τα παιδιά του ή με συγγενικά πρόσωπα. Αυτός ο κύριος όμως δεν έχει το δικαίωμα όχι μόνον να κυκλοφορεί αλλά θα πρέπει να ζητάει άδεια κάθε φορά που θα κάνει δημόσια έξοδο. Για να μην τις αρπάξει.
loverdos01
Αλλά με αστυνομική φρουρά και προστασία που του παρέχουν οι φίλοι του από την Κατεχάκη και με τους "δικούς του" να τον φυλάνε, το παίζουμε κι εμείς μάγκες. Του κυρίου "γαμπρού" θα του γίνουμε δημοσιογραφικός εφιάλτης. Ότι νομοσχέδιο περνάει για την υγεία θα το αποκαλύπτουμε και θα τον ξεσκεπάζουμε. Αλήθεια κύριε, μπορείτε να μας πείτε εαν μέλος της οικογένειας Παπανδρέου, κάνει τον μεσάζοντα σε ιατρικό υλικό που έρχεται από το Ισραήλ και διοχετεύεται χωρίς τιμολόγια σε μεγάλα νοσοκομεία; Ερώτηση. Για να λάβουμε απάντηση.
Ευχαριστούμε το φίλο που μας έστειλε τις φωτογραφίες.
(Οποιοσδήποτε οξύς σχολιασμός που αφορά τον "γαμπρό" του ξεφτυλισμένου ΠΑΣΟΚ, δεν αφορούν βέβαια το ανήλικο παιδάκι στη φωτο. Εξυπακούεται).

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου