Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτή η ΟΡΓΗ, όταν ξεσπάσει.... Θεέ μου βόηθα μας...



 Από το σχόλιο που ακολουθεί, δεν άγγιξα τίποτα.. δεν διόρθωσα ούτε καν τα όποια ορθογραφικά λάθη.. όταν μιλάει μια .......
οργισμένη ελληνική ψυχή, τα λάθη δεν μετράνε. 
Μετράει το πάθος για λευτεριά, η οργή της εκδίκησης για όσα ζουμε ως λαός, μα πάνω απ' όλα, μετράει ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες, που δεν σκύβουν το κεφάλι.
Η ώρα της Νέμεσης, η ώρα που η οργή θα γίνει ποτάμι που θα κυλά ορμητικό, όταν στους δρόμους ξεχυθεί η λάβα του ηφαιστείου που κοχλάζει, Θεέ μου, βόηθα μας....
Αυτή η πατρίδα, από αγράμματους Μακρυγιάννηδες ξεσηκώθηκε.
Καλύτερα ανορθόγραφοι και ΕΛΛΗΝΕΣ, παρά ορθογράφοι ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ!

Πόπη Σουφλή


Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Λομπίστας πολυεθνικών η Διαμαντοπούλου;":

Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ. ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΖΩΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣθΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΜΑΖΙ Μ` ΕΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ DNS ΣΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ DNA ΔEN EINAI DNA ΕΛΛΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ DNA ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ.


Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΚΠΝΕΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ...

ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ.

 ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΘΕΛΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ?

ΕΜΜΕΤΙΚΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΥΦΛΑ ΥΠΗΡΕΤΗΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΛΗ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ (ΜΑΣΟΝΟΙ) Ή ΤΟΥ CLUB BILDERBERG ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ.


ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΑΙΡΘΕΝΤΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.
ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ , ΛΕΣΧΕΣ ΜΠΙΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA EΠΕΙΣΗΣ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΗ ΑΚΟΜΑ?
ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?


ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ( OF THE NEW WORLD OREDR ) ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΤΥΦΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΑΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ? 

ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΌΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΑΚΕΣ.

ΤΩΡΑ ΤΙΘΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ?


ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ Γ` ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ. 



Υ.Γ.
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ TΥΠΟΥ GAMBINI, CORLEONE

Έλληνας


 http://attikanea.blogspot.gr/2012/09/blog-post_6323.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου