Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Άναψε φωτιές η ομολογία της Γεωργιάδου στην επιτροπή


lista-lagarnt-hot-doc-660Τα πάνω - κάτω φαίνεται να φέρνει η καταγγελία της Γεωργίας Γεωργιάδου - Καπρή που αφορά τη λεηλασία του ΦΠΑ και τη διανομή πολλών δισεκατομμυρίων στα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

Όπως αναφέρει το "Παρασκήνιο" η Γεωργία Γεωργιάδου Καπρή, η οποία βρίσκεται στη.....
φυλακή και μάλιστα το όνομά της φιγουράρει  στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, υποστηρίζει ότι έδινε το 70% στους προϊσταμένους της μεταξύ των οποίων και στην επίσης καταδικασμένη και κρατούμενη στις φυλακές Αντωνία Καρακουλάκη.

Από την άλλη, σύμφωνα με τις καταθέσεις του επιχειρηματία Νίκου Κασιμάτη, το 2002 έγινε διαπραγμάτευση στο Υπουργείο Οικονομικών για το τι θα αποκαλυφθεί και τί όχι.

Οι δύο κυρίες δήλωναν,ωστόσο, αθώες από τον πρώτο καιρό παρόλο που τελικά τα ονόματά τους βρέθηκαν στην "καυτή" λίστα.

Γίνεται πλέον φανερό ότι οι Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Γιώργος Παπανδρέου είχαν γνώση της λίστας Λαγκάρντ πριν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης του 2010.

Άλλωστε, η δήλωση του τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Καπελέρη έρχεται να επιβεβωθεί 2 χρόνια μετά: ότι «βρήκαμε κρυμμένα εκατομμύρια σε ηχηρά ονόματα στο εξωτερικό» και η αναφορά του σε πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, δηλαδή σε «φωτογραφίες» από τη λίστα Λαγκάρντ.

fotia

http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/39102-anapse-foties-i-omologia-tis-georgiadou-stin-epitropi#.URqh40vx3tg.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου