Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Π. Καμμένος: "Διώξτε κάτι περίεργους τύπους όπως Ράιχενμπαχ και Φούχτελ".

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στο περιθώριο του προσυνεδρίου της Θεσσαλονίκης για τα εθνικά θέματα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. 


 «Ο κ. Φούχτελ, ο κ. Ράιχενμπαχ και όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι, οι οποίοι έρχονται στα υπουργεία της εθνικής επικράτειας, της εθνικά κυρίαρχης χώρας, είναι για μας ανεπιθύμητοι. Και ως ανεπιθύμητους θα πρέπει ο... ελληνικός λαός να τους απαγορεύσει πλέον να....... έρχονται σε αυτόν εδώ τον τόπο, για τον οποίο έχει χυθεί αίμα στο χώμα για να είναι ελεύθερος», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο προσυνεδρίου της Θεσσαλονίκης για τα εθνικά θέματα.

Ο κ. Καμμένος ζήτησε από τον ελληνικό λαό να διώξει τη σημερινή κυβέρνηση και τους επιτρόπους από τα υπουργεία.

Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία απάντησε: «Εδώ πέρα ακούγονται περίεργα πράγματα, ότι θέλουν στην κυβέρνηση να αναβάλλουν και τις δημοτικές εκλογές.

Κατηγόρησε, παράλληλα, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι προεκλογικά είπε ψέματα και εκβίασε τον ελληνικό λαό.

Αναφέρθηκε επίσης στον Γιώργο Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον «καταστροφέα της χώρας».

Σε ερώτηση αν θα μπορούσε να συμπράξει με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΚΜ για τον σχηματισμό κυβέρνησης, απάντησε ότι υπάρχουν σημεία που συμφωνούν και άλλα που διαφωνούν, όπως τα εθνικά θέματα.

Ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε το συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Γιώργο Σκαρτάδο και τον Χάρη Παπαγεωργίου, από τον χώρο του αθλητισμού, τον Μιχάλη Καραβέλα από το Αγροτικό Κόμμα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2013/02/blog-post_3326.html#ixzz2KXA4XxEQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου