Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Το ΦΕΚ για τους «golden» «εργαζόμενους» στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας


Και με τη… βούλα οι «τρελές» αμοιβές…


Και με τη… βούλα (ΦΕΚ) οι «τρελές» αμοιβές στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για τα 8 νεοδιορισθέντα μέλη από την κυβέρνηση. 215. 000 ευρώ το χρόνο για την διευθύνουσα σύμβουλο Αναστασία Σακελλαρίου, 185.000 ευρώ για τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο και 165.000 ευρώ για το μέλος Αναστάσιο Γάγαλη πρώην αντιπρόεδρο και στέλεχος του ΔΝΤ τα τελευταία 19 χρόνια! Ο κ. «586 ευρώ» – Μέργος αμείβεται με .......
30.000 ευρώ τον χρόνο!
Του Φάνη Κυριόπουλου
Την ίδια ώρα που αρχίζει να συζητείται περεταίρω μείωση του κατώτατου μισθού, κάνει το γύρο του διαδικτύου το ΦΕΚ που αφορά στον διορισμό των μελών του ΔΣ στο Γενικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Δηλαδή αυτών που θα «προστατεύσουν» τα συμφέροντα των τραπεζών…
Στη θέση του προέδρου τοποθετήθηκε ο Ολλανδός Paul Koster που προηγουμένως ήταν διευθύνων Σύμβουλος της Dubai Financial Services Authority και αμείβεται με 100 χιλ. ευρώ τον χρόνο, ενώ η Διευθύνουσα σύμβουλος Αναστασία Σακελλαρίου αμείβεται με 215. 000 ευρώ το χρόνο! Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Αναστάσιος Γάγαλης πρώην αντιπρόεδρος και στέλεχος του ΔΝΤ τα τελευταία 19 χρόνια, αμείβεται με 165 χιλ. ευρώ!
Ο κύριος «586 ευρώ» – Γιώργος Μέργος , οποίος έγινε «διάσημος» προ ημερών ζητώντας την μείωση του κατώτατου μισθού, αμείβεται με 2.500 ευρώ τον μήνα, ενώ για την θέση του Γ.Γ του Υπουργείου Οικονομικών αμείβεται με 3.540 ευρώ το μήνα!
Όπως φαίνεται στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, οι προκλητικές αμοιβές των μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, μόνο οργή και αγανάκτηση μπορούν να προκαλέσουν την ίδια ώρα που το κράτος-ληστής έχει «ξεζουμίσει» εργαζόμενους και συνταξιούχους… Δοξάστε τους!!!
Αυτό που πραγματικά εξοργίζει περεταίρω είναι ότι στο ΦΕΚ αναφέρεται πως «Οι ανωτέρω αποδοχές δεν συνοδεύονται από επιπλέον παροχές ή άλλα προνόμια…». «Άβε Στουρνάρα»!
FEK-TXS

Πηγή: http://www.otyposnews.gr/archives/50333#ixzz2M8TXTauS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου