Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΟΣΕ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ ΜΕ 9 ΕΥΡΩ!!!!


image

Ο ΟΣΕ προσφέρει τη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη 9 ευρώ


Το απλό εισιτήριο Αθήνα-Θεσσαλονίκη με Intercity κοστίζει 36,30 ευρώ, ενώ το πληρώνεις 45,40 Ευρώ στον γκισέ την τελευταία στιγμή. Όμως, αν γνωρίζεις από πριν τις ημερομηνίες του ταξιδιού σου και συνδεθείς στην ιστοσελίδα http://trainose.gr/, μπορείς να κλείσεις το ίδιο ακριβώς εισιτήριο με 9, 19 ή 29 ευρώ, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα!
Δεν είναι θεωρία, το κάναμε στην πράξη την....
περασμένη εβδομάδα και είδαμε αρκετούς ακόμα (νεαρούς στο σύνολό τους) συνταξιδιώτες μας να κρατούν την ηλεκτρονική εκτύπωση του εισιτηρίου και να ανταλλάσσουν συνωμοτικές ματιές μεταξύ τους: όσο πιο πολλοί μαθαίνουν το «κόλπο», τόσο πιο γρήγορα γεμίζουν οι θέσεις προσφοράς, και τόσο νωρίτερα πρέπει να κλείσεις τη θέση σου για να βρεις, ειδικά στα δύο φθηνότερα επίπεδα προσφοράς.
Εμείς κλείσαμε δέκα ημέρες πριν το ταξίδι μας, και στο πρωινό δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη βρήκαμε τέσσερις διαφορετικές θέσεις των 9 Ευρώ για να διαλέξουμε και αυτή που προτιμούσαμε. Στην επιστροφή, όμως, δύο μέρες αργότερα, το απογευματινό δρομολόγιο δεν είχε διαθέσιμες θέσεις 9 Ευρώ και «συμβιβαστήκαμε» με θέση 19 ευρώ, σε παράθυρο μάλιστα-σύνολο 28 Ευρώ για όλο το ταξίδι, με μοναδικό περιορισμό ότι δεν μπορείς να αλλάξεις γνώμη: τα εισιτήρια των 9 και 19 Ευρώ δεν αλλάζουν, ούτε και ακυρώνονται. Είναι όμως τόσο φθηνότερα από την κανονική τιμή, που ακόμα και δύο φορές να «χάσεις» το εισιτήριο των 9 Ευρώ και να μην ταξιδέψεις, και πάλι συμφέρει σε σχέση με το κανονικό εισιτήριο.
Η προσφορά αυτή διατίθεται αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου και δέχεται πληρωμές μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας. Ομως, εάν δεν διαθέτει ο ίδιος ο ταξιδιώτης πιστωτική κάρτα, υπάρχει διαδικασία ώστε να εκδοθεί το εισιτήριο με πιστωτική κάρτα άλλου προσώπου, απλώς ο δικαιούχος εφοδιάζεται με έναν κωδικό ταυτοποίησης που αποδεικνύει στον ελεγκτή ότι είναι ο νόμιμος κάτοχος του εισιτηρίου.
Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου