Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ: ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ "ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ"...Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων τρομοκρατεί τους πολίτες

Μπαράζ ληστειών, επιθέσεων με τραυματισμούς και  αλλεπάλληλα περιστατικά στα  οποία κινδύνευσαν ζωές καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα στην Αττική αλλά και σε αρκετές περιοχές της Περιφέρειας, με αποτέλεσμα οι πολίτες να αγωνιούν ξανά για την έξαρση της εγκληματικότητας.

Μόνο τις τελευταίες ώρες, από το βράδυ της Παρασκευής έως και τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου το αστυνομικό δελτίο κατέγραψε.... επτά ένοπλες ληστείες στην Αττική, ενώ σε δύο περιπτώσεις μία γυναίκα και ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο.

Σε Χολαργό, Νίκαια, Νέα Μάκρη, Κυψέλη, Νέα Φιλαδέλφεια, Παγκράτι, Εξάρχεια σημειώθηκαν επιθέσεις κατά ανυποψίαστων πολιτών, την ίδια ώρα στα Μέγαρα συνελήφθη 25χρονος, κατηγορούμενος για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και εμπρησμούς, ο οποίος μάλιστα είχε αποδράσει από τις φυλακές Κασσάνδρας, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στα διόδια Ελευσίνας, συνελήφθησαν ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, μέλος εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών και είκοσι έξι αλλοδαποί μετανάστες.

Δεκάδες συλλήψεις  λαθρομεταναστών πραγματοποιήθηκαν και στο πολύπαθο λιμάνι της Πάτρας.

Σε μια παράλληλη  εξέλιξη, στο Ίλιον συλλαμβάνονταν πέντε αλλοδαποί, που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Ενώ μέσα σε όλα άγνωστοι επιτέθηκαν, εν μέση οδό, και σε δημοτικούς αστυνομικούς της Αθήνας, ευτυχώς τραυματίζοντάς τους ελαφρά.

Εντωμεταξύ νέο μπαράζ ληστειών σημειώθηκε από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι το πρωί της Κυριακής, με τους δράστες να αναζητούνται.

Συγκεκριμένα:

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μάνδρα. Οι δύο δράστες με την απειλή όπλου αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, τσιγάρα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Στο Περιστέρι τώρα, δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν τα ξημερώματα σε ψητοπωλείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στα Πατήσια, νωρίς το πρωί της Κυριακής, δύο δράστες με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν την τσάντα γυναίκας και στη συνέχεια διέφυγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου