Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Παπαγεωργόπουλος: Ψευδή τα στοιχεία που έχει ο εισαγγελέας








Παπαγεωργόπουλος: Ψευδή τα στοιχεία που έχει ο εισαγγελέας
Για απηνή διωγμό εναντίον του από την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο στον ΣΚΑΙ ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος αναφερόμενος στην ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον του ο αρμόδιος εισαγγελέας.

«Πριν 4 χρόνια συνέλαβα σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για υπεξαίρεση στο Δήμο από το 1993, έστειλα την υπόθεση στον... εισαγγελέα, και από τότε ξεκίνησε απηνής διωγμός στο πρόσωπό μου από την τοπική του ΠΑΣΟΚ» υποστήριξε.

Ερωτηθείς γιατί ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη, δήλωσε ότι «κάνει την δουλειά του τού διαβίβασαν πληροφορίες που είναι χαλκευμένες. Ο εισαγγελεύς έχει ψευδή στοιχεία στα χέρια του». «Δεν έχω λάβει ακόμη το κατηγορητήριο στα χέρια μου» πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε ο τέως δήμαρχος, το εισόδημα που δήλωσε με την οδοντίατρο σύζυγό του ανέρχεται σε 2,2 εκατ. ευρώ. «Τα τελευταία 12 χρόνια αγόρασα ένα διαμέρισμα 50 τμ. Όλες οι εισπράξεις μας είναι δηλωμένες. Όλα τα δηλωθέντα ποσά είναι δηλωμένα στο πόθεν έσχες. Ήμουν 17 χρόνια βουλευτής, 12 χρόνια δήμαρχος και προηγουμένως 10 χρόνια οδοντίατρος. Τα τελευταία 29 χρόνια καταθέτω όλα μού τα εισοδήματα στο πόθεν έσχες και στις φορολογικές δηλώσεις» δήλωσε.


Πηγή: Σκαι- SKAI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου