Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ίλιον και Περιστέρι








Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ίλιον και Περιστέρι
Πέντε αλλοδαποί, τρείς Αλβανοί , ένας Πακιστανός και ένας από το Μπαγκλαντές , συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στο Ίλιον Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττική.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη έρευνα, αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν......

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33.874 γραμμαρίων, 1260 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο αλλοδαποί από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές , είχαν αγοράσει από τους τρείς Αλβανούς υπηκόους δύο κιλά ακατέργαστης κάνναβης, την οποία προόριζαν να διακινήσουν στις πιάτσες του κέντρου της Αθήνας, όπου δρούσαν συστηματικά.

Επίσης, στο Περιστέρι, συνελήφθη ένας 26χρονος Έλληνας , διότι σε έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε από αστυνομικούς της ομάδα ΔΙ.ΑΣ βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6.750 γραμμαρίων , που ήταν συσκευασμένη σε έξι «πακέτα» .Επίσης καταχέθηκαν 4.260 ευρώ.

1 σχόλιο: