Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Jennifer Aniston: Η πιο καυτή γυναίκα όλων των εποχών! Και μη ξεχνάμε ότι είναι Ελληνίδα!







Jennifer Aniston: Η πιο καυτή γυναίκα όλων των εποχών!
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Και η Jennifer Aniston κατάφερε επιτέλους να πάρει την εκδίκησή της από την Angelina Jolie που της… «έφαγε» τον άνδρα;  

Πώς; Μα αναδείχθηκε από δημοσκόπηση του περιοδικού Men’s Health ως η πιο καυτή γυναίκα όλων των εποχών. Μάλιστα… «νίκησε» πραγματικά σύμβολα του sex, όπως η Marilyn Monroe και φυσικά η Angelina Jolie...
 

Το απόλυτο σύμβολο του sex, η Marilyn Monroe βρέθηκε στην τρίτη θέση, πίσω από τη Raquel Welch, ενώ στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκονται η Britney Spears και η Madonna.  

Να μη σας πούμε πού βρίσκεται η Angelina. Στη δέκατη θέση παρακαλώ να βλέπει από μακριά την Jennifer που ατενίζει… αγέρωχη από την πρώτη θέση.  

«Το αστείο είναι sexy και η Jennifer Aniston είναι αστεία. Το γεγονός ότι πατάει στα πόδια της την κάνουν να δείχνει προσιτή. Άλλα σύμβολα του sex γίνονται μονοδιάστατα, μεταμορφώνονται σε φλατ είδωλα, όμως η Aniston κατάφερε κατά τη διάρκεια της καριέρας της να παραμείνει sexy, αστεία και απίστευτα αληθινή», γράφει το περιοδικό.
 
Η Jennifer μάλιστα που ένιωσε μεγάλη τιμή για τη διάκριση, μίλησε με το περιοδικό και όχι μόνο αυτό. Αποκάλυψε και ποια θεωρεί η ίδια την πιο sexy γυναίκα όλων των εποχών.  

«Νομίζω είναι μια ισοπαλία ανάμεσα στη Brigitte Bardot και την Gloria Steinem. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω θα έλεγα η Gloria γιατί έχει όλο το πακέτο», δήλωσε και αποκάλυψε και τι είναι αυτό που βρίσκει sexy σε έναν άνδρα:

«Το πιο sexy χαρακτηριστικό ενός άνδρα εκτός από τους κοιλιακούς του είναι να μπορεί να με κάνει να γελάω, να είναι συμπονετικός, καλός και να έχει έναν υγιή εγωισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου