Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

«Συγγνώμη για τις κυβερνήσεις μας - Είμαστε όλοι Έλληνες» [live εικόνα-βίντεο]

αγανακτισμένοι, αλληλεγγύη, Ελλάδα, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Ντίσελντορφ, παγκόσμια δ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η παγκόσμια διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας υπό το σύνθημα «Είμαστε όλοι Ελληνες» σε τουλάχιστον 20 πόλεις του κόσμου. Από το Λονδίνο ως τη Ρώμη και από  το Παρίσι ως το Ντίσελντορφ οι πολίτες ενώνουν τις φωνές τους ενω στη Νέα Υόρκη η συγκέντρωση θα γίνει στο πάρκο Ζουκότι.
Στο Παρίσι η συγκέντρωση ξεκίνησε στην πλατεία του Τροκαντερό, γνωστή ως πλατεία των «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς την ελληνική πρεσβεία. 

Πάνω από 17 συνολικά οργανώσεις έχουν δηλώσει συμμετοχή ενώ στο πλευρό των......Δείτε παρακάτω τα video.... πολιτών βρίσκονται πολλές συνδικαλιστικές και άλλες αριστερές οργανώσεις, το κίνημα των «Αγανακτισμένων», καθώς και η «Πρωτοβουλία Ελλήνων φοιτητών και εργαζομένων».

«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!» αναφέρουν οι χρήστες των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. 

Σημειώνεται πως η παγκόσμια πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό ξεκίνησε στη Γαλλία, όταν πολίτες ζήτησαν την ελληνική υπηκοότητα από την ελληνική πρεσβεία με το σύνθημα «Είμαι κι εγώ Έλληνας».
Δείτε ζωντανά τις διαδηλώσεις από το Παρίσι εδώ και από Αμστερνταμ εδώ.



.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου