Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

«Έκοψαν» τα κινητά τηλέφωνα όλης της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας

«Έκοψαν» τα κινητά τηλέφωνα όλης της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας
Και όμως έγινε και αυτό...Η χρόνια συσσώρευση απλήρωτων λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας από υπουργούς και στελέχη του υπουργείου Παιδείας οδήγησε σήμερα την Cosmote να κόψει τα τηλέφωνα  του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλου και της υφυπουργού κυρίας Εύης Χριστοφιλοπούλου.

Μαζί με τα τηλέφωνα των υπουργών «νέκρωσαν» και αυτά των γραμματέων, συνεργατών και υπηρεσιακών παραγόντων που ναι μεν σήμερα δέχονταν κλήσεις, αλλά δεν μπορούσαν να ......
χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι τα τηλέφωνά τους και να καλέσουν πίσω όποιον τους έπαιρνε. Ο νέος υπουργός κ. Γ. Μπαμπινιώτης δεν έχει πάρει κινητό τηλέφωνο του υπουργείου Παιδείας, αλλά χρησιμοποιεί το προσωπικό του τηλέφωνο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι παλαιότεροι λογαριασμοί, πρώην υπουργών Παιδείας που αφορούσαν δεκάδες τηλέφωνα συνεργατών τα οποία πληρώνονταν από το ελληνικό δημόσιο δεν είχαν εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και έμειναν τελικά απλήρωτοι με αποτέλεσμα να φτάσει το «πλήρωμα του χρόνου» και οι συνδέσεις να κοπούν.
Οι λογαριασμοί αυτοί φέρονται να είναι υπέρογκοι οπότε και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου τελικά δεν τους πλήρωσαν.

.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου