Σάββατο 28 Απριλίου 2012

"Ναι σε οποιοδήποτε ντιμπέιτ"

Η Δημοκρατική Συμμαχία θα μετάσχει σε οποιοδήποτε «ντιμπέιτ», υπό οποιουσδήποτε όρους, σύμφωνα με δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη. «Στόχος είναι να μάθει ο ελληνικός λαός τι θα συμβεί στις 7 Μαΐου», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας επισημαίνοντας πως μία εβδομάδα πριν τις.....





εκλογές αυτό που ζητά ο ελληνικός λαός από τα κόμματα είναι αλήθειες, προτάσεις και διάλογος. «Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι εδώ. Δύναμη ευθύνης, λογικής, νηφαλιότητας, καθαρή ευρωπαϊκή δύναμη που μπορεί να αποτελέσει τη λύση για όσους θέλουν και πρέπει να τιμωρήσουν τα δύο παλαιά τέως μεγάλα κόμματα», ανέφερε η κα Μπακογιάννη.

Επίσης σε ομιλία της στην Πεύκη είπε ότι η ίδια θα ανταποκριθεί στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για διεξαγωγή τουλάχιστον ενός ντιμπέιτ με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων.

«Εγώ θα πάω. Δεν ξέρω αν θα πάει ο κ. Σαμαράς, το ίδιο μου κάνει. Εγώ θα πάω να πω στον κ. Βενιζέλο αυτά που πρέπει να ακούσει αλλά να πω και στον Τσιπροκαμμένο αυτά που πρέπει να ακούσει διότι φτάνει πια η κοροϊδία του ελληνικού λαού», είπε συγκεκριμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου