Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Δήλωση Άκη με πολλούς αποδέκτες: "Στο δικαστήριο θα τα πω όλα!"

Μπροστά στο δικαστή θα μιλήσει για όλους και για όλα, είπε με σημερινή του δήλωση ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή τα τεκταινόμενα της συζύγου του.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος στη δήλωση του αναφέρει: ..

"Κάποιοι μου λένε: «Πες τα. Αποκάλυψε ποιοι είναι πίσω, ποιοι χρεώνονται επιτέλους αυτές τις αήθεις, εγκληματικές, απάνθρωπες πολιτικές διώξεις, επί 20 μήνες, ποδοπατώντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους δημοκρατικούς θεσμούς».

Απαντώ: Στο φυσικό Δικαστή, όπου γρήγορα θα βρεθούμε, πρέπει και θα ειπωθούν όλα. Εκεί θα λάμψει η αλήθεια, θα καταρρεύσει το ψεύδος, θα αποκαλυφθεί ποιοι τίμησαν το δημόσιο συμφέρον και την υπηρεσία στην πατρίδα μας και στο λαό μας".

Ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για πρακτικές ανθρωποφαγίας και εξόντωσης, πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά, ακόμη και βιολογικά από τα δύο μεγάλα κόμματα, ενώ υποστηρίζει πως η προσωρινή κράτηση της συζύγου του είναι αυθαίρετη απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα.

"Η χθεσινή αυθαίρετη επιβολή από τον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα, προσωρινής κράτησης στη σύζυγό μου Β. Τσοχατζοπούλου, έγινε με πλήρη αγνόηση των όρων που προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, αλλά και χωρίς καμία απόδειξη ή ένδειξη σε βάρος της. Έγινε με πλήρη αγνόηση του γεγονότος ότι είναι νόμιμη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματός μας, που αποκτήθηκε με απόλυτα διαφανείς όρους".
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου