Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Για σχέδιο «σταδιακής και ασφαλούς αποδέσμευσης από το μνημόνιο» έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματός του, ενώ είπε πως ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η έξοδος από το μνημόνιο και την εξάρτηση εντός...
διαστήματος τριών ετών.
«Να περάσουμε στη... θαρραλέα υπέρβαση του μνημονίου, σε 3 χρόνια. Στόχος μας η θαρραλέα υπέρβαση και έξοδος από το μνημόνιο» τόνισε.

Ως προϋπόθεση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε την καθαρή εντολή του λαού για το οικονομικό σχέδιο ανασυγκρότησης του κόμματος, που επιδιώκει συμμαχία ευρωπαϊκών δυνάμεων της υπευθυνότητας και της αλληλεγγύης.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεδομένο και δεν επείγεται να μετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα.

«Η Ελλάδα δοκιμάζεται αλλά επικοινωνεί με την ιστορία. Η πρόταση μας είναι δική μας συμβολή στην πανεθνική προσπάθεια. Σηκώσαμε το βάρος της κρίσης και είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να το σηκώνουμε» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σημείωσε ότι οι Έλληνες διένυσαν το συντριπτικά δύσκολο μέρος ενός δύσκολου δρόμου. «Στόχος μας να θωρακιστεί η Ελλάδα. Στόχος μας να καταστεί ένα οικονομικές αύταρκες θεσμικά ισοδύναμο μέλος της ευρωζώνης» είπε.

Για την οικονομική πολιτική που ακολουθείται σήμερα στην Ευρώπη έκανε λόγο για μονοδιάστατη προσέγγιση που δεν οδηγεί πουθενά
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου