Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Πρωτοφανής απόφαση...


..για να μην καταρρεύσει η ΔΕΗ.
Οι μεγαλοφωστήρες, συνεργάτες της Τρόικας και των τραπεζιτών-δανειστών-τοκογλύφων επέβαλλαν με το έτσι θέλω, χαράτσια, φόρους, τέλη, και ότι άλλο σκέφτηκαν με το δόλιο μυαλό τους, εις βάρος των απλών καταναλωτών, των οικογενειαρχών, των μικροεπιχειρήσεων......με σκοπό να καταληστέψουν τα ήδη πενιχρά εισοδήματά τους, με τελικό σκοπό την πλήρη εξαθλίωσή τους.....Απέτυχαν οικτρά, γιατί απλά, ο λαός δεν έχει πλέον ούτε εισοδήματα, ούτε περισσεύματα για να τα ......διαθέσει στο ήδη πτωχευμένο κράτος.....Το οποίο μερίμνησε αφού το σχεδίασε καλά, να εξαθλιώσει οικονομικά, ψυχολογικά, κοινωνικά το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας....Έσπειραν ανέμους....θέρισαν και θα θερίσουν θύελλες.....Τόσο ισχυρές που δεν θα το πιστεύουν!!!!...
Με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου επιτρέπεται στην ΔΕΗ να καθυστερήσει να καταβάλλει στο δημόσιο ποσό 250 εκ. ευρώ από την είσπραξη του έκτακτου τέλους Ακίνητης Περιουσίας.

Δημοσιεύματα στον τύπο αναφέρουν ότι το ταμειακό έλλειμμα της ΔΕΗ έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανεξόφλητες οφειλές προς την επιχείρηση έφταναν στα τέλη Μαρτίου το 1 δις. 160 εκ. ευρώ.

Tο μεγαλύτερο μέρος φέρεται να προέρχεται από την οικιακή κατανάλωση.

Στελέχη της ΔΕΗ αποδίδουν την εκτίναξη των ανεξόλφητων λογαριασμών στο γεγονός ότι αυτοί έχουν φορτωθεί με φόρους και τέλη.

rthess

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου