Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

5 εκατομμύρια iPhone 5 σε 3 μέρες!

5 εκατομμύρια iPhone 5 σε 3 μέρες!
Πέντε εκατομμύρια iPhone 5 πούλησε η Apple, ύστερα από ανακοίνωσή της, μέσα στις πρώτες 3 ημέρες κυκλοφορίας, ενώ περισσότεροι από 100 εκατ. χρήστες έχουν κάνει το update του iOS 6.
Κατά 1 εκατ. περισσότερες συσκευές πούλησε το....... νέο iPhone 5, σε σύγκριση με την κυκλοφορία του iPhone 4S, όμως ο αριθμός αυτός είναι μικρότερος από αυτόν που περίμεναν οι αναλυτές ο οποίος ήταν κοντά στα 8-10 εκατ. μόνο για το πρώτο τριήμερο.

Η διαφορά αυτή ανάμεσα στις πωλήσεις και τις προβλέψεις οφείλεται στο γεγονός οτι η εταιρία δεν είχε δώσει αρκετές συσκευές για να καλύψουν τη ζήτηση.

Σύμφωνα με την εταιρία η ζήτηση του iPhone 5 είναι τεράστια και όλοι προσπαθούν σκληρά να φέρουν ένα iPhone 5 στα χέρια κάθε καταναλωτή που το επιθυμεί όσο γρηγορότερα γίνεται.

Επίσης η εταιρία αναφέρει οτι όλη η αρχική παρτίδα έχει ξεπουληθεί ενώ τα καταστήματα συνεχίζουν να λαμβάνουν καθημερινά νέα iPhone 5 ενώ και οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους online, λαμβάνοντας ταυτόχρονα ημερομηνία παράδοσης.

Τέλος μπορεί όταν παρουσιάστηκε το iPhone 5 να μην μας ενθουσίασε και πολύ όμως οι πωλήσεις δείχνουν για ακόμα μία φορά οτι οι φανατικοί της Apple είναι ακόμα πολλοί...


http://www.briefingnews.gr/texnologia/item/34622

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου