Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκάλυψη: Έτσι δημιουργείται το δημόσιο χρέος- Μία αλήθεια καλά… κρυμμένη !!!! (VIDEO)

 Αποκάλυψη: Έτσι δημιουργείται το δημόσιο χρέος- Μία αλήθεια καλά… κρυμμένη !!!! (VIDEO)

Ένα βίντεο αποκαλύπτει πως δημιουργείται το δημόσιο χρέος, η αποπληρωμή του οποίου μετακυλίεται στις πλάτες κρατών και πολιτών.
Ο δημιουργός του βίντεο (www.mrquelquesminutes.fr) καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς πως το .......
δημόσιο χρέος προκαλείται από κακοδιαχείριση των δημοσίων εξόδων, ή από την έλλειψη ανταγωνιστικότητας, υποστηρίζει ότι, είναι μαθηματικά αδύνατο να επιλυθεί το ζήτημα.

Επισημαίνει ότι, η δημιουργία χρήματος μέσω χρέους από τις ιδιωτικές τράπεζες (με τόκους) είναι η αιτία του κακού!!!

Προσθέτει δε, πως για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσει η χρήση της δημιουργίας χρήματος μέσω δανείων από τα κλασματικά αποθέματα των ιδιωτικών τραπεζών και να επιστρέψουμε στη δημιουργία χρήματος αποκλειστικά μέσω των Κεντρικών (δημόσιων) Τραπεζών.

Βασική προϋπόθεση θα πρέπει να είναι ότι οι κυβερνήσεις δεν θα τυπώνουν υπερβολικό -πληθωριστικό- χρήμα για ψηφοθηρικούς λόγους.

Σήμερα η δημιουργία χρήματος κυρίως μέσω των δανείων που χορηγούν οι ιδιωτικές τράπεζες (μαζί με τον τόκο), έχει ως αποτέλεσμα ένα συνεχώς διογκούμενο και αυτοτροφοδοτούμενο χρέος που απαιτεί τη λήψη περισσότερων δανείων για να αποπληρωθούν τα παλαιά.

Και όλα αυτά εμπεριέχονται στο άρθρο 123 της Συνθήκης της Λισαβόνας. Μία απλή αλήθεια καλά κρυμμένη από την πλειονότητα των ΜΜΕ.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

http://www.briefingnews.gr/revelations/item/34602-apokalupsi-eti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου