Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΄ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ!


XATZI-AKRIB

Μπήκαμε πλέον σε χορό μηνύσεων και αγωγών. Η Real news προν την Κατρερίνα Ακριβοπούλου του ΣΚΑΪ, ο Γ. Παπακωνσταντίνου προς την βουλευτή και δημοσιογράφο Σ. Βούλτεψη και ο χορός καλά κρατεί.
Αγωγές και μηνύσεις ετοιμάζει το......
νομικό τμήμα του real group προς την κ.Ακριβοπούλου και τον Σκάϊ για συκοφαντική δυσφήμιση. Κατά πάσα πιθανότητα θα κατατεθούν αύριο το πρωί, όπως ανέφερε πριν από λίγο στην εκπομπή του ο Ν.Χατζηνικολάου.
Το real group και ο Νίκος Χατζηνικολάου πήραν την απόφαση...
αυτή έπειτα από τις δηλώσεις της κ. Ακριβοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάϊ, οπού είπε ευθέως ότι μόνο τυχαία δεν είναι η αποκάλυψη του Σκανδάλου Μειμαράκη-Λιάπη-Βουλγαράκη στο συγκερκιμένο σημείο και οτι ούτε λίγο ούτε πολύ, η δημοσιοποίηση ενός τόσο μεγάλου σκανδάλου εξυπηρετεί σκοπιμότητες και κάποιος πολύ πιο ισχυρός είναι πίσω από αυτό. Ο Τηλεοπτικός σταθμός Σκάϊ δεν διεχώρησε την θέση του με αυτή της εν λόγω δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα να είναι και αυτός στην λίστα με τις αγωγές που θα κατατεθούν.
Αγωγή και άρση της βουλευτικής ασυλίας της Σοφίας Βούλτεψη, ζήτησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με αφορμή ισχυρισμούς της βουλευτού της ΝΔ σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών "δημιούργησε μέσα στο ΣΔΟΕ ένα παράκεντρο, για να παίρνει στοιχεία για πολιτικούς αντιπάλους".


http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5387:2012-09-27-17-37-53&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου