Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Π. Καψής: «Αν δεν υπογράψουμε τη συμφωνία, θα βρεθούμε εκτός ευρώ»


Αρχισαν πάλι οι απειλές και οι εκβιασμοί. Αν δεν υπογράψουμε τη νέα συμφωνία, δηλαδή να χρεώσουμε τη χώρα άλλα 100 και πλέον δις ευρώ, αν δεν υποθηκεύσουμε και ότι άλλο έχει μείνει, αν δεν εξαθλιώσουμε και άλλο τον ελληνικό λαό......θα βρεθούμε εκτός ευρώ!!!!. Αυτή είναι πάντα η απειλή. Οτι θα βρεθούμε εκτός ευρώ!! Αλήθεια, σε ποιούς και πόσους σήμερα συμφέρει η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ;;;;; Οι πρώτοι και καλύτεροι είναι οι τραπεζίτες....ψάξτε και για τους υπόλοιπους!!!!
Σήμερα, Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη ενημέρωση στους δημοσιογράφους από τον κυβερνητικό.... εκπρόσωπο, Παντελή Καψή."Τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση έχουν δεσμευθεί σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα», δήλωσε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, για την οικονομική κατάσταση της χώρας σημείωσε πως «αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι είμαστε σε πόλεμο. Αν δεν υπογράψουμε τη συμφωνία, θα βρεθούμε εκτός ευρώ».
Επίσης, δεν απέκλεισε τη λήψη νέων μέτρων.
Σχετικά με τις εκλογές, ανέφερε ότι ο χρόνος παραμονής της κυβέρνησης εξαρτάται από το έργο της. «Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα παρά αυτό να ολοκληρωθεί και όλοι να δώσουμε συντεταγμένα τη μάχη», επεσήμανε.
www.kathimerini.gr

Π. Καψής: «Αν δεν υπογράψουμε τη συμφωνία, θα βρεθούμε εκτός ευρώ»
Η πρώτη ενημέρωσή του στους δημοσιογράφους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου