Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Ν.Δ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στη Στερεά Ελλάδα

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στη Στερεά Ελλάδα
Μεγάλη ανανέωση αναμένεται στα ψηφοδέλτια της Νεας Δημοκρατίας στην Στερεά Ελλάδα. Οι νυν βουλευτες θα μετέχουν άπαντες αλλα στο κομμάτι των νέων υποψηφίων θα υπάρξουν πρόσωπα που δοκιμάζουν για πρώτη φορα την τύχη τους στην πολιτική.
Οι πληροφορίες της iefimerida.gr αναφέρουν τα εξής:......

ΕΥΒΟΙΑ: Το πιο μεγάλο φαβορί είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά , ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κώστας Μαρκόπουλος. Μάλλον βέβαιη πρέπει να θεωρείται και η επανεκλογή του Σίμου Κεδίκογλου. Δυναμική υποψήφια θα είναι η προερχόμενη από την Πολιτική Άνοιξη Σίσσυ Λαΐου ενώ στα ψηφοδέλτια θα είναι ακόμα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Γκαβαλης και ο γιατρός Γ. Χαλιώτης.
ΒΟΙΩΤΙΑ: Εκτός από τον νυν βουλευτη Μιχάλη Γιαννάκη υποψήφιοι θα είναι σίγουρα ο πρώην βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας, ο πρώην δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος και ο οικονομολόγος Γιάννης Καράμπελας.
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Υποψήφιοι θα είναι οι τρεις νυν βουλευτές. Ο Μάριος Σαλμάς θεωρείται φαβορί . Ο Δημήτρης Σταμάτης θα παλέψει με τον Κώστα Καραγκούνη. Υποψήφιοι θα είναι επίσης ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Παπαναστασίου, ο Ασημάκης Φωτόπουλος, ο Θύμιος Δρόσος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., ο Σπήλιος Λιβανός, και ο Νίκος Καραπάνος.
ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Με την ιδιότητα του αναπληρωτή τομέαρχη Οικονομικών -εστω και χωρίς μεγάλες επιτυχίες- παραμένει ισχυρός ο Κώστας Σταικούρας ενώ δυνάμεις κρατάει και ο άλλος βουλευτής Θανάσης Γιαννόπουλος που είναι τομεάρχης Υγείας. Βεωρείται η υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή Νίκου Σταυρογιαννη, αλλά και του δικηγόρου Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου. Επίσης ακούγεται η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου και η πρώην αντινομάρχης Ελένη Τσεκούρα-Αμερικάνου αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Κολώνιας.
ΦΩΚΙΔΑ: Στην μονοεδρική Φωκίδα η Νέα Δημοκρατία δεν έχει σήμερα βουλευτή. Τα ονόματα που ακούγονται είναι ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μπούγας, ο Κ. Παπαβασιλείου, ενώ σημαντικές πιθανότητες έχει και ο δημοσιογράφος Σπύρος Τρίψας.
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί να έχει υποψήφιο τον πρώην νομάρχη και παλαιότερο στενό συνεργάτη της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα Κοντογιώργο. Με δεδομένη την παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη στο Δήμο Καρπενησίου, ο κ. Κοντογιώργος δεν έχει πιθανότητες εκλογής παρα μόνο αν τον στηρίξει η πρόεδρος της ΔΗΣΥ. Σε αντίθετη περίπτωση οποιοσδήποτε υποψήφιος της ΝΔ κινδυνεύει να βρεθεί στην τρίτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου