Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!!.......

Σπατάλες παντού...Μπορεί το ΔΝΤ να μας έχει βάλει τα... δύο πόδια σ' ένα παπούτσι, ο κόσμος να στερείται ακόμη και τα βασικά, αλλά στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν φαίνεται ότι έχουν... πάρει χαμπάρι τίποτα!....
Έτσι, αντί να περικόπτουν τις δαπάνες «φροντίζουν» να τις... αβγατίζουν με περιττές αναθέσεις έργων και μάλιστα απευθείας! Χωρίς καν έναν τυπικό διαγωνισμό!

Τελευταίο... κρούσμα, η πρόσκληση του υπουργείου στους ενδιαφερόμενους για το έργο με τίτλο «Παροχή Συμβουλευτικού Έργου για την Αναμόρφωση του Ελληνικού Διοικητικού Συστήματος».

Ο προϋπολογισμός του έργου θα φτάσει στα 60.000 ευρώ (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Δηλαδή το υπουργείο θα πληρώσει κοντά 70.000 ευρώ για να το... συμβουλεύσει κάποια εταιρεία πώς θα γίνει η αναμόρφωση του διοικητικού συστήματος της χώρας. Αν δεν γίνει η αναμόρφωση του συστήματος αυτού, τι θα γίνει; Θα... χαθεί ο κόσμος; Προς τι λοιπόν η... πρεμούρα να δοθεί με απευθείας ανάθεση σε κάποια εταιρεία το έργο;

Σχετικά με το θέμα αυτό υπέβαλε ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Ζώης, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Διερευνήθηκε η δυνατότητα να εκπονήσουν τη μελέτη αυτή οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που διαθέτουν και τα απαραίτητα στοιχεία, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο οικείος προϋπολογισμός σε μια περίοδο σκληρής δημοσιονομικής πειθαρχίας;»

Για να δούμε, ο αρμόδιος υπουργός τι θα απαντήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου